Carl Weathers: Ο Σταλόνε αποχαιρετάει βουρκωμένος τον φίλο του, “Apollo Creed“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σβαρτσενέγκερ και Λούντγκρεν είπαν το δικό τους αντίο στον εμβληματικό ηθοποιό
03 Φεβρουαρίου 2024 11:55
Carl Weathers: Ο Σταλόνε αποχαιρετάει βουρκωμένος τον φίλο του, “Apollo Creed“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ξαφνικός θάνατος του εμβληματικού ηθοποιού Carl Weathers (Καρλ Γουέδερς) σε ηλικία 76 ετών προκάλεσε θλίψη στο Χόλιγουντ. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους ρόλους του στις ταινίες του "Rocky" ως "Apollo Creed", στον "Κυνηγό" (Predator) πλάι στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ενώ πρόσφατα λατρεύτηκε και για τη συμμετοχή του στο σύμπαν του Star Wars μέσα από τη σειρά "The Mandalorian" όπου υποδύθηκε τον Greef Carga. 

Συνεργάτες και φίλοι αποχαιρετούν από χθες τον Weathers και ένας από αυτούς ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone). Ο 77χρονος ηθοποιός ήταν έντονα φορτισμένος στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram για να πει μερικά τελευταία λόγια στον φίλο του που του έπαιξε καθοριστικό ρόλο την καριέρα του. "Η σημερινή μέρα είναι τρομερά δυσάρεστη για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος, δεν μπορώ να σας το περιγράψω", είπε σχεδόν βουρκωμένος.

Προσπαθώ να κρατήσω τα δάκρυά μου επειδή ο Καρλ Γουέδερς ήταν ένα τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, της επιτυχίας μου, τα πάντα γι' αυτό το άτομο - του δίνω τεράστια αναγνώριση και συγχαρητήρια, γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, ένιωσα κάτι το σπουδαίο. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σπουδαίο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είχα καταφέρει αυτό που κάναμε με το "Rocky" χωρίς αυτόν. Ήταν πραγματικά πανέξυπνος, η φωνή του, το μέγεθός του, η δύναμή του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά κυρίως η καρδιά του, η ψυχή του.

"Είναι μια τρομερή απώλεια. Και στέκομαι εδώ μπροστά σε αυτόν τον πίνακα, γιατί ήταν ίσως η τελευταία στιγμή που βρεθήκαμε ποτέ μαζί στο ρινγκ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μαγικός. Και ήμουν τόσο τυχερός που ήμουν μέρος της ζωής του. Οπότε Απόλλο, συνέχισε να χτυπάς."

Δείτε το βίντεο με το αντίο του Σταλόνε στον Γουέδερς: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Μέσα από το Instagram επίσης ο Arnold Schwarzenegger είπε το δικό του αντίο στον φίλο και συνεργάτη του, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Predator. 

"Ο Καρλ Γουέδερς θα είναι για πάντα ένας θρύλος. Ένας εξαιρετικός αθλητής, ένας φανταστικός ηθοποιός και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το Predator χωρίς αυτόν. Και σίγουρα δεν θα είχαμε περάσει τόσο όμορφα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του. Κάθε λεπτό μαζί του - στο γύρισμα και εκτός - ήταν σκέτη απόλαυση. Ήταν ο τύπος του φίλου που σε ωθεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό μόνο και μόνο για να τον ακολουθήσεις. Θα μου λείψει και οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του", δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ στην ανάρτησή του.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Με τη σειρά του ο Ντολφ Λούντγκρεν (Dolph Lundgren) έκανε μια στερνή δήλωση για τον Weathers με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο Rocky IV, την ταινία που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα του, όταν ο χαρακτήρας του Ivan Drago σκότωσε πάνω στο ρινγκ τον Apollo Creed σε μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές του franchise. 

Με θλίψη έμαθα τα νέα σήμερα το πρωί. Θα μου λείψει ο Καρλ μαζί με όλο τον κόσμο. Ήταν σπουδαίος ηθοποιός, καταπληκτικός αθλητής και καλός φίλος. Έχω πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις από τον Καρλ, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Όπως και ο Apollo Creed, είχε αυτή την ιδιαίτερη γοητεία που έφερνε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren)