Carl Weathers: Πέθανε ο θρυλικός “Apollo Creed” του Rocky

Σε ηλικία 76 ετών
02 Φεβρουαρίου 2024 22:22
Carl Weathers: Πέθανε ο θρυλικός “Apollo Creed” του Rocky

Μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία πολύ δυσάρεστη είδηση, που αναφέρει ότι ο θρυλικός ηθοποιός, Carl Weathers (Καρλ Γουέδερς), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Ο Weathers ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και είχε εμφανιστεί σε πολλές ταινίες όπως είναι το Rocky στο ρόλο του “Apollo Creed”.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η οικογένεια του ηθοποιού λέγοντας μεταξύ άλλων: “Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Carl Weathers. Πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. Ο Carl ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έζησε μια εκπληκτική ζωή. Μέσα από τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, τις τέχνες και τον αθλητισμό, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του και αναγνωρίζεται παγκοσμίως από γενιά σε γενιά. Ήταν ένας αγαπημένος αδελφός, πατέρας, παππούς, σύντροφος και φίλος “.

Ο Weathers έγινε διάσημος με τον ρόλο του Apollo Creed στην ταινία Rocky (1976), τον οποίο έπαιξε μέχρι και στην τέταρτη ταινία του franchise. Επίσης, εκείνος είχε εμφανιστεί και στην ταινία ο Κυνηγός πλάι στον Arnold  Μια άλλη του επιτυχία αποτελεί η συμμετοχή του στην ταινία Ο Κυνηγός, όπου πρωταγωνιστεί ο Arnold Schwarzenegger, αλλά τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο τον απέκτησε το 1988 με την ταινία Action Jackson.

Επίσης τον είδαμε στην τηλεοπτική σειρά Street Justice, στο Happy Gilmore, πρόσφατα στο The Mandalorian του Star Wars σύμπαντος, αλλά και σε δεκάδες άλλα project.