Ο MrBeast μεταμορφώθηκε: Έχασε κιλά και τώρα ο Σβαρτσενέγκερ θέλει να προπονηθεί μαζί του (ΦΩΤΟ)

Τα κατάφερε χάρη στην καθοδήγηση ενός Έλληνα coach
30 Ιουνίου 2023 15:53
Ο MrBeast μεταμορφώθηκε: Έχασε κιλά και τώρα ο Σβαρτσενέγκερ θέλει να προπονηθεί μαζί του (ΦΩΤΟ)

O MrBeast μάλλον βάλθηκε να κάνει το όνομά του πράξη και στον ίδιο του τον εαυτό και τη φυσική του κατάσταση. Ο κορυφαίος σε subscribers YouTuber του κόσμου και γνωστός με το πραγματικό του όνομα Jimmy Donaldson ανοίχτηκε στους followers του στο Twitter για το ταξίδι του στο χώρο της γυμναστικής και του fitness, το οποίο ακολουθεί εδώ και πάνω από 10 μήνες, με σκοπό όπως λέει ο ίδιος να "παραμείνει σε φόρμα" και να "γίνει από παχύσαρκος σε αδύνατος". 

Αρχικά στο Twitter ο MrBeast αναφέρθηκε στη δίαιτά του, στην νέα του καθημερινότητα, τις ασκήσεις που κάνει κάθε μέρα, αλλά και στο πόσο λίπος έχασε από τότε που ξεκίνησε. "Σηκώνω βάρη με θρησκευτική ευλάβεια εδώ και 10 μήνες (μαζί με προπονητή, κάνοντας 12.000 βήματα την ημέρα, με το να κοιμάμαι καλά, έχοντας σωστή διατροφή) και πήγα από το να είμαι παχύσαρκος στο να είμαι αδύνατος. Τρέφω πλέον σεβασμό για αυτούς τους τουμπανιασμένους τύπους, παίρνει αιώνες αυτό το πράγμα" έγραψε στο ένα tweet. 

Σε ακόλουθο έγραψε τα εξής: Ήμουν με 40%+ σωματικό λίπος και τώρα έχω πέσει κάτω από το 20%. Δώστε μου έξι μήνες ακόμα και θα μπορέσω να μοιραστώ μερικές άρρωστες 'πριν και μετά' φωτογραφίες.

Μόνο που δεν άργησε τόσο για να δείξει την απίστευτη μεταμόρφωσή του και την εντυπωσιακή πρόοδο που έχει κάνει στο σώμα του. Χθες ανέβασε τις πρώτες πριν και μετά φωτογραφίες, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers του το κατόρθωμά του.

"Ξύπνησα μια μέρα και συνειδητοποίησα ότι είμαι παχύσαρκος και ξεκίνησα τα βάρη και το περπάτημα με 12.500 βήματα την ημέρα. Έχω ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να φουσκώσω αλλά είμαι χαρούμενος με την μέχρι τώρα πρόοδό μου" ανέφερε ο MrBeast. 

Δείτε τις φωτογραφίες με το πριν και το μετά του MrBeast: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MrBeast (@mrbeast)

Στο ταξίδι του αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι είχε στον πλευρό του έναν Έλληνα personal trainer, τον Παρασκευά Καλτσά, τον οποίο ο MrBeast έκανε ειδική μνεία στο post του στο Instagram, και έχει προπονήσει κι άλλους γνωστούς YouTubers του εξωτερικού όπως τον Airrack. 

Το κατόρθωμα του MrBeast δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από έναν μεγάλο σταρ του Χόλιγουντ και πρώην "Mr. Olympia", τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Ο "Εξολοθρευτής" απάντησε στο tweet του MrBeast λέγοντας πόσο εντυπωσιασμένος είναι από την αλλαγή στο σώμα του, ενώ δεν παρέλειψε να του κάνει πρόταση να προπονηθούν μαζί: "Ουάου! Φανταστική δουλειά. Συνέχισε να δίνεις πόνο και να εμπνέεις κόσμο! Ενημέρωσέ με εάν είσαι στο LA και θες να σηκώσουμε μερικά βάρη μαζί."

Ο MrBeast δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε θετικά στην πρόκληση του Schwarzenegger. Λέτε να δούμε μελλοντικά βίντεο μεταξύ των δύο;