Η αποστομωτική απάντηση του MrBeast στον Elon Musk

Γιατί δεν ανεβάζει τα βίντεο του στο X;
03 Ιανουαρίου 2024 10:01
Η αποστομωτική απάντηση του MrBeast στον Elon Musk

Ο MrBeast, ο δημοφιλέστερος YouTuber του κόσμου, έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Elon Musk, όσον αφορά το λόγο που δεν ανεβάζει το περιεχόμενό του απευθείας στο X.

Στο post του MrBeast στο X, όπου ενημερώνει τους ακολούθους του πως ανέβηκε νέο βίντεο, προτρέποντάς τους να το δουν, ένας χρήστης ζήτησε να ανεβάσει το βίντεο του απευθείας στην πλατφόρμα του X. Ο Elon Musk δεν έχασε ευκαιρία και συμφώνησε με το σχόλιο του χρήστη.

Ωστόσο ο MrBeast απάντησε πως η παραγωγή των βίντεο του κοστίζει εκατομμύρια δολάρια και ακόμα με ένα δισεκατομμύριο views στο X δε θα κέρδιζε ούτε ένα μικρό ποσοστό αυτού του ποσού. Πρόσθεσε όμως πως είναι πρόθυμος να το δοκιμάσει, μόλις η δημιουργία εσόδων για περιεχόμενο στην πλατφόρμα είναι αξιοπρεπής.

Το X ξεκίνησε πέρυσι τη χρηματοδότηση δημιουργών περιεχομένου με μερίδιο από τις διαφημίσεις. Η πρώτη πληρωμή που έγινε στους creators σύμφωνα με τον Musk, έφτασε τα $5 εκατομμύρια. Τον Αύγουστο όμως, ο δημοφιλής YouTuber, KSI, με περισσότερους από 24 εκατομμύρια ακολούθους, αποκάλυψε πως κερδίζει μόλις $1590 το μήνα στο X.