Ο MrBeast κλείνει μια τεράστια συμφωνία για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά

Ακούγεται ότι η Amazon θα φέρει τη σειρά του MrBeast στο Prime Video
22 Ιανουαρίου 2024 14:44
Ο MrBeast κλείνει μια τεράστια συμφωνία για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά

O MrBeast ή αλλιώς Jimmy Donaldson, είναι ο μεγαλύτερος YouTuber του πλανήτη με περισσότερους από 233 εκατομμύρια συνδρομητές στο κεντρικό του κανάλι. Ο YouTuber έχει ανεβάσει στο κανάλι του διάφορα βίντεο από το να δίνει στον κόσμο σπίτια, αυτοκίνητα και χρήματα, μέχρι να βρίσκεται θαμμένος στη γη για κάποιες μέρες. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ζωή του θα παιχτεί και στην τηλεόραση.

Και αυτό γιατί όπως μαθαίνουμε από το Puck News, ο δημοφιλέστερος YouTuber είναι πανέτοιμος να κλείσει μία μεγάλη συμφωνία με την Amazon. Πιο συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι η Amazon έδωσε το πράσινο φως για να φέρει ένα ολοκαίνουργιο σόου στο Prime Video που θα εστιάζει στον MrBeast.

Το Puck News αναφέρει: "Άκουσα ότι τα Amazon Studios είναι έτοιμα να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία με τον MrBeast για μία τηλεοπτική σειρά".

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που θα εστιάζει αυτή η σειρά, δηλαδή αν θα εστιάζει στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή του Jimmy Donaldson ή αν θα ρίχνει φως στο πως ετοιμάζει εκείνος και η ομάδα του τα βίντεο που ετοιμάζει.

Πάντως, ακούγεται ότι αυτή η συμφωνία αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια και το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα παίξει πρώτα στο επίσημο κανάλι του MrBeast και έπειτα στη συνδρομητική υπηρεσία Prime Video.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.