'Ερχεται το τηλεπαιχνίδι του MrBeast με το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε ριάλιτι

Ήρθε σε συμφωνία με κορυφαία streaming πλατφόρμα - Πρώτες πληροφορίες
18 Μαρτίου 2024 20:34
'Ερχεται το τηλεπαιχνίδι του MrBeast με το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε ριάλιτι

Ο MrBeast επιφύλασσε μια μεγάλη ανακοίνωση για τους fans και συνδρομητές του καναλιού του, όντας ο πιο διάσημος YouTuber του πλανήτη με πάνω από 245 εκατομμύρια συνδρομητές

Αυτή η ανακοίνωση αφορά το γεγονός ότι ο Jimmy Donaldson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ετοιμάζει το δικό του ριάλιτι τηλεπαιχνίδι σε συνεργασία με την Amazon MGM Studios. Ο λόγος για το Beast Games, το οποίο θα είναι ένα διαγωνιστικό ριάλιτι με παρουσιαστή τον ίδιο και υπόσχεται το μεγαλύτερο έπαθλο από κάθε άλλο παρόμοιο ριάλιτι στην τηλεοπτική ιστορία, το οποίο θα αγγίζει τα $5 εκατομμύρια δολάρια. H προβολή του θα γίνει σε όλον τον κόσμο μέσα από την streaming υπηρεσία Amazon Prime Video

Για την ιστορία, το Netflix και το τηλεπαιχνίδι του Squid Game ήταν αυτό που κρατούσε μέχρι πρότινος το ρεκόρ με έπαθλο ύψους $4.56 εκατομμυρίων. 

Όλη η υπόθεση αυτή φημολογούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο όταν είχε ακουστεί ότι ο MrBeast βρισκόταν πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με την Amazon για ένα διαγωνιστικό, χωρίς σενάριο τηλεπαιχνίδι. 

Τώρα την επίσημη ανακοίνωση έκανε μέσα τα social media του και συγκεκριμένα από τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ. Στην ανάρτησή του είπε τα εξής: "Πρόκειται να γυρίσουμε το μεγαλύτερο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία και θα το κυκλοφορήσουμε στο Amazon Prime Video! Θα συμμετέχουν πάνω από 1.000 διαγωνιζόμενοι, με έπαθλο $5.000.000 δολάρια και πολλά ακόμη παγκόσμια ρεκόρ. Θα σας αποκαλύψω περισσότερα μέσα στη χρονιά, αλλά ας πω προς το παρόν ότι θα είναι μια θεότρελη εκπομπή!"

Ο 25χρονος YouTuber και επιχειρηματίας έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ στην πλατφόρμα. Σε συνέντευξή του στο podcast των Colin και Amir για το θέμα αποκάλυψε ότι η Amazon του έδωσε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο του Beast Games, στο οποίο θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, κάτι που άλλες αντίπαλες πλατφόρμες δεν ήθελαν να δώσουν και υπόσχεται να φέρει στις οθόνες μας το μεγαλύτερο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι που έγινε ποτέ. 

Περισσότερα και εκτενέστερα για το επερχόμενο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι του με την Amazon θα βρείτε στην ειδικά αφιερωμένη συνέντευξη στο podcast των Colin and Samir, το οποίο θα βρείτε παρακάτω: