Ο James Gunn κάνει μια απίστευτη παραδοχή για το πώς σκέφτηκε την πλοκή MCU και Infinity Saga

Το MCU που λατρεύτηκε βγήκε μέσα σε... μιάμιση ώρα
12 Μαΐου 2023 10:04
Ο James Gunn κάνει μια απίστευτη παραδοχή για το πώς σκέφτηκε την πλοκή MCU και Infinity Saga

Εν μέσω της προώθησης του Guardians of the Galaxy Vol. 3, ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Gunn, παραχώρησε αρκετές συνεντεύξεις μαζί με το cast. Σε μια από αυτές και συγκεκριμένα στο Phase Zero, ο Gunn έκανε μια απίθανη και αναπάντεχη παραδοχή για το πώς σκέφτηκε ολόκληρη την ιστορία του Infinity Saga, όπου βασίστηκαν τα Phases 1-3 του MCU. 

Κυριολεκτικά δεν πολυσκέφτηκε το σενάριο των Infinity Stones και το κυνήγι τους από τον Thanos καθώς όπως είπε του ήρθε η βάση για την πλοκή αυτή μέσα σε μιάμιση ώρα. 

Τα θεμέλια της ιστορίας των Infinity Stones μπήκαν στο Guardians of the Galaxy όπου ο "Collector" του Benicio Del Toro διηγείται στους Guardians την ιστορία για τα πετράδια, μια σκηνή που την έγραψε πάρα πολύ γρήγορα όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος γελώντας ακατάπαυστα. 

"Έγραψα εκείνη τη σκηνή μέσα σε 90 λεπτά, απλώς μου ήρθε η ιδέα του τι ήταν τα Infinity Stones και μετά όλα όσα βασίστηκε το MCU." είπε ο Gunn. 

Ο πλέον επικεφαλής των DC Studios και αρχιτέκτονας του νέου DC Universe συνέχισε την αποκάλυψή του, γελώντας μαζί με τον Chris Pratt: "Και αυτοί μου έλεγαν 'ξέρεις σκεφτόμαστε να βάλουμε μέσα την Power Stone'. Και εγώ τους απαντούσα 'Τέλεια, την Power Stone, ναι ο Collector την έχει κ.τ.λ... Απλώς τα σκαρφίστηκα αυτή τη μα****ια εκείνη την ώρα!"

Με το Guardians 3 ο Gunn ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Disney και τη Marvel και θα επικεντρωθεί πλέον στο χτίσιμο και την ανάπτυξη του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Εκεί όπου γράφει και σκηνοθετεί τη νέα ταινία του Superman με τίτλο "Superman: Legacy", το οποίο αναμένεται να βγει τον Ιούλιο του 2025, ενώ ανέλαβε και το Creature Commandos μια animated σειρά για το HBO Max. 

Όσον αφορά το Guardians of the Galaxy 3, μετά από μία εβδομάδα στις αίθουσες έχει ξεπεράσει τα $300 εκατομμύρια στο box office, συνεχίζοντας έτσι σταθερά την πορεία του. Τις εντυπώσεις μας για τη νέα ταινία της Marvel, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το cast του Guardians 3 περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean GunnWill Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland.

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.