Jamie Foxx: Παραλίγο να πεθάνει ο ηθοποιός - Νέες λεπτομέρειες για το περιστατικό του

Κρεμόταν από μια κλωστή η ζωή του σταρ του Django Unchained
27 Απριλίου 2023 17:34
Jamie Foxx: Παραλίγο να πεθάνει ο ηθοποιός - Νέες λεπτομέρειες για το περιστατικό του

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως για το ιατρικό περιστατικό του Jamie Foxx που τον έβαλε στο νοσοκομείο, οι οποίες επιβεβαιώνουν, μεταξύ άλλων, ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Όπως μεταφέρει η Marca, ο 55χρονος ηθοποιός είχε υψηλή πίεση όταν έπαθε το εγκεφαλικό, ενώ και το υπερβολικό στρες των προηγούμενων ημερών επηρέασε αρνητικά την υγεία του. Θεωρείται πως η κατάσταση της παραγωγής της νέας του ταινίας για το Netflix έγινε τόσο περίπλοκη και πιεστική, που ο Foxx υπέκυψε και ο εγκέφαλός του δεν άντεξε περαιτέρω στην πίεση αυτή. 

Άτομο που μίλησε στο Radar Online, το οποίο μετέδωσε πρώτο αυτές τις πληροφορίες, αναφέρει τα εξής: "Ο Jamie υπέστη ένα σοβαρό ιατρικό επεισόδιο που χρειάστηκε άμεσα περίθαλψη. Η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή για κάποιες μέρες και έπρεπε να του κάνουμε ανάνηψη. Είναι τόσο τυχερός που ζει και τόσο τυχερός που έλαβε τέτοια ιατρική περίθαλψη."

Και συνεχίζει λέγοντας ότι "Οι γιατροί λένε ότι το είδαν να έρχεται αυτό το περιστατικό και πραγματικά, αν δεν είχαν ενεργήσει γρήγορα, ο Jamie θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πεθάνει. Ο Jamie ήταν τρομερά προβληματισμένος καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Δεν είχε καθόλου πλάκα να είναι κανείς κοντά του - ειδικά για την Cameron. Αλλά τώρα φαίνεται ότι υπήρχε ένας καλός λόγος γι' αυτό".

 

Ο Foxx γύριζε αυτόν τον καιρό την ταινία "Back in Action" για λογαριασμό του Netflix, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τις Glenn Close και Cameron Diaz. Πληροφορίες λένε ότι το "ιατρικό περιστατικό" δεν το έπαθε όσο ήταν στο πλατό της ταινίας, ενώ λέγεται πως ο σκηνοθέτης της, Seth Gordon, χρησιμοποιεί τον κασκαντέρ του Foxx ως "stand-in" σε μερικές σκηνές, έως ότου o σταρ της ταινίας μπορέσει να επιστρέψει στο πλατό. 

Τέλος, ο ίδιος insider αναφέρει ότι ο Τζέιμι Φοξ έχει αναρρώσει αρκετά ώστε να ανταποκρίνεται και να είναι ξύπνιος. Αναμένεται να μείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο αλλά θα αναρρώσει πλήρως καθώς η υγεία του βελτιώνεται συνεχώς

Tags: