Fast X: Το νέο βίντεο έχει δράση, εκρήξεις, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο φαντάζεστε

Ραντεβού στους κινηματογράφους αυτόν τον Μάιο
08 Απριλίου 2023 14:48
Fast X: Το νέο βίντεο έχει δράση, εκρήξεις, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο φαντάζεστε

Κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από το Fast X, το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους τον Μάιο και θα είναι η αρχή του τέλους. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο trailer, αλλά για ένα Featurette, με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της ταινίας να μιλούν για την εμπειρία τους.

Το βίντεο ξεκινάει με τον Vin Diesel να λέει από τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοια ταινία ποτέ του και στη συνέχεια γίνεται ένας πανικός στην οθόνη με αυτοκίνητα και εκρήξεις. Επίσης, παρουσιάζονται και νέα πλάνα από τον “Dante” τον κακό της υπόθεσης που υποδύεται ο Jason Momoa, ενώ παράλληλα εμφανίζεται και ο Jason Statham.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Fast X είναι το πρώτο μέρος από τα δύο “Part” του μεγάλου φινάλε και υπόσχεται να σας καθηλώσει με μία εκρηκτική περιπέτεια.

Δείτε το νέο βίντεο του Fast X:

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Πριν μερικές ημέρες, ο Vin Diesel, είχε δηλώσει ότι το φινάλε του Fast θα αποχαιρετήσει τον Brian O'Conner του Paul Walker έτσι όπως πρέπει. Διαβάστε όσα είπε πατώντας εδώ.

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Το Fast X αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.