Fast X: Η Microsoft αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει ψηφιακά η ταινία

Σύντομα θα μπορείτε να το απολαύσετε και από το σπίτι σας
02 Ιουνίου 2023 18:29
Fast X: Η Microsoft αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει ψηφιακά η ταινία

Το Fast X με τον Vin Diesel και τον Jason Momoa παίζει στους κινηματογράφους από τον Μάιο σημειώνοντας μια τεράστια εμπορική επιτυχία. Πότε θα μπορείτε να το απολαύσετε από το σπίτι σας, όμως; Την απάντηση φαίνεται ότι έχει η Microsoft, η οποία αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η ταινία σε ψηφιακή μορφή.

Σύμφωνα με το Microsoft Store, το Fast X θα γίνει διαθέσιμο ψηφιακά την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου. Η ταινία φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις SD, HD και Ultra HD για μέγιστη ποιότητα και θα προσφέρει εξτρά περιεχόμενο, όπως συμβαίνει και με άλλες κυκλοφορίες.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ότι θα καθίσει και πάλι στη στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για το Fast 11. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Η περίληψη του Fast X αναφέρει:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Το Fast X έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν

Αν ακόμη δεν έχετε παρακολουθήσει το Fast X, πατώντας εδώ μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσα από το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Αντώνης Παυλίδης.

Το Fast X παίζει ακόμα στους κινηματογράφους της Ελλάδας.