Vin Diesel: Το φινάλε του Fast θα αποχαιρετήσει τον Brian O'Conner του Paul Walker έτσι όπως πρέπει

Διαβάστε τις δηλώσεις του Vin Diesel
06 Απριλίου 2023 20:02
Vin Diesel: Το φινάλε του Fast θα αποχαιρετήσει τον Brian O'Conner του Paul Walker έτσι όπως πρέπει

Το Fast X θα είναι το πρώτο μέρος από το μεγάλο φινάλε του Fast and Furious και όπως μαθαίνουμε τώρα, η σειρά δεν πρόκειται να τελειώσει αν δεν αποχαιρετήσει έτσι όπως πρέπει τον Brian O'Conner του Paul Walker. Αυτό δήλωσε επίσημα ο Vin Diesel, ο οποίος είπε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί μετά από 22 χρόνια και θα γίνει έτσι όπως της αρμόζει.

Ο Vin Diesel μίλησε στο Total Film Magazine για το τελευταίο μέρος του Fast and Furious franchise και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αείμνηστο Paul Walker και τον χαρακτήρα που έπαιξε στη σειρά, τον Brian O’ Conner. Ο θάνατος του ηθοποιού είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο τον Νοέμβριο του 2013 και η ταινία αυτή θα τον αποχαιρετήσει όπως ακριβώς πρέπει.

Το 2013 που ο κόσμος πάλευε με την απώλειά του, το στούντιο πήρε μια πολύ τολμηρή και δίκαιη απόφαση, να κρατήσει ζωντανό τον Brian O’ Conner. Θα σας το δώσω χωρίς να πω τίποτα άλλο: Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το έπος θα τελειώσει χωρίς να αποχαιρετήσει πραγματικά τον Brian O’Conner.

 

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το φινάλε του franchise θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο μέρος να είναι το Fast X που θα παίξει τον Μάιο στους κινηματογράφους.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Το Fast X αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.