Ο Vin Diesel ανακοίνωσε την ημερομηνία του Fast X: Part 2!

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή
09 Ιουνίου 2023 18:51
Ο Vin Diesel ανακοίνωσε την ημερομηνία του Fast X: Part 2!

Ο Vin Diesel αποκάλυψε και επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας για το Fast X: Part 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το “sequel” του Fast X. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία με εκείνον και τον Jason Momoa από τα γυρίσματα.

Η λεζάντα της δημοσίευσης ξεκινάει με το “4 Απριλίου 2025”, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι βρισκόμαστε 22 μήνες μακριά μέχρι την πρεμιέρα του Part 2. Μου αρέσει πόσο εκφραστικοί και συνεργατικοί αισθάνονται όλοι οι ηθοποιοί του franchise μας που έρχονται στο World's Saga. Είπε ο Vin Diesel και συνέχισε λέγοντας:

Ο Jason ήθελε να δοκιμάσει κάτι εντελώς μοναδικό και ιδιαίτερο και κατέληξε να κάνει έναν χαρακτήρα που ο κόσμος δε θα ξεχάσει. Σας ευχαριστώ όλους που δηλώσατε το παρόν και εδώ, όπως κάνετε πάντα άλλωστε… 7 δισεκατομμύρια δε σημαίνει τίποτα αν δεν αντιπροσωπεύουν το αληθινό συναίσθημα της οικογένειας και της πίστης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ότι θα καθίσει και πάλι στη στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για το Fast X: Part 2. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Γνωρίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι θα υπάρξει μια τριλογία ταινιών τελικά, που θα κλείσει το franchise, με το Fast X να αποτελεί το πρώτο μέρος της, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το φινάλε του Fast Saga θα είναι διμερές.

Το Fast X έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Μαΐου.