Fast and Furious: Ετοιμαστείτε για αρκετές ακόμη ταινίες – Άλλαξαν τα πλάνα για το φινάλε

Νέες πληροφορίες δια στόματος Vin Diesel
12 Μαΐου 2023 23:36
Fast and Furious: Ετοιμαστείτε για αρκετές ακόμη ταινίες – Άλλαξαν τα πλάνα για το φινάλε

Φαίνεται ότι η γραμμή τερματισμού για το Fast & Furious franchise μόλις μεταφέρθηκε κάποια χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα, ο Vin Diesel, ο βασικός πρωταγωνιστής των ταινιών, άφησε πρόσφατα να εννοηθεί ότι το επερχόμενο Fast X δεν θα είναι τελικά η προτελευταία ταινία, αλλά η πρώτη μιας τριλογίας που θα λειτουργήσει ως το μεγάλο φινάλε.

Αυτή η είδηση έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες υποθέσεις ότι το Fast X θα ήταν μέρος μιας ιστορίας δύο ταινιών που θα έφερνε το τέλος του αγαπημένου franchise. Τελικά, η Universal Studios φαίνεται έτοιμη να προσφέρει ακόμη περισσότερες εκρηκτικές σκηνές δράσης για τους fans της οικογένειας.

Ο Diesel έριξε τη "βόμβα" για την τριλογία κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, στο κόκκινο χαλί του Fast X. Ως πρωταγωνιστής και κινητήριος δύναμη πίσω από το franchise Fast & Furious, τα λόγια του έχουν μεγάλη βαρύτητα, αλλά πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πως ακόμη η Universal δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού:

Για την ιστορία, στο Fast X θα δούμε μεταξύ άλλων τους Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron, Cardi B, μέχρι και τον streamer Kai Cenat.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Μαΐου 2023.

Η επίσημη περιγραφή της αναφέρει:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.