John Wick: Ο σκηνοθέτης των ταινιών μιλά για το spinoff που θέλει να δει περισσότερο

Αν ποντάρατε στον Donnie Yen...
08 Απριλίου 2023 00:57
John Wick: Ο σκηνοθέτης των ταινιών μιλά για το spinoff που θέλει να δει περισσότερο

Το μέλλον είναι λαμπρό για το franchise του John Wick και των spinoff ταινιών που ετοιμάζει η Lionsgate, αλλά τι έχει να πει για αυτά ο σκηνοθέτης των τεσσάρων πρώτων ταινιών; Ο Chad Stahelski που υπέγραψε την επιτυχία όλων των ταινιών μέχρι και το άκρως επιτυχημένο από όλες τις απόψεις, John Wick: Chapter 4, μίλησε για το ποια θα ήθελε να είναι η επόμενη spinoff ταινία και που θα επικεντρώνεται. 

Φυσικά, γνωρίζουμε ήδη πως η πρώτη spinoff ταινία θα είναι το "Ballerina" με την Ana de Armas που θα έρθει το 2024, αλλά ποια θα είναι η επόμενη spinoff ταινία μετά από αυτή δε το γνωρίζουμε ακόμα. Το Looper ρώτησε τον Stahelski σε ποιον χαρακτήρα θα έδινε τη δική του spinoff John Wick ταινία και εκτός του "Caine" του Donnie Yen, έχει μια άλλη χαρακτήρα επίσης κατα νου. 

Αυτή είναι η Akira της Rina Sawayama, την οποία βάσει της post-credits σκηνής του John Wick 4 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την ξαναδούμε. Αυτά είπε χαρακτηριστικά ο Stahelski: 

Tώρα που είμαστε στο Chapter 4 και εάν ήταν να στοιχηματίσω τα λεφτά μου σε κάποιον, θα ήθελα πολύ να δω τι θα συμβεί με τον Caine. Αλλά θέλω να δω και τι θα γίνει με την Akira. Είμαι μεγάλος φαν της Rina Sawayama, και οπότε αυτή θα ήθελα να ακολουθήσω. 

John Wick 5: Το φαντάζεστε με Keanu Reeves, Cillian Murphy και Jason Momoa;

Το "Ballerina" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου του 2024. Στην πρώτη spinoff ταινία των John Wick, η Ana de Armas θα υποδυθεί την "Ballerina" μια εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Η de Armas δε θα είναι μόνη της καθώς θα εμφανιστεί στο πλάι της ο Keanu Reeves ως John Wick.

Donnie Yen εξέφρασε ότι θα ήθελε να είναι πρωταγωνιστής σε μία spinoff ταινία, την ώρα που η Lionsgate αναπτύσσει αρκετά spinoffs και ένα από αυτά θα αποκαλυφθεί σύντομα. Η Lionsgate θέλει πλέον το John Wick 5 και το σκέφτεται σοβαρά για το πώς θα γίνει η ταινία. Παράλληλα, ο Keanu Reeves έχει θέσει έναν και μοναδικό όρο για να επιστρέψει για το John Wick 5 και είναι αρκετά απλός, όπως θα δείτε πατώντας εδώ