Scream VI: Μεγάλη εμπορική επιτυχία για τον νέο Ghostface

Ξεπέρασε ήδη την προηγούμενη ταινία
07 Απριλίου 2023 18:36
Scream VI: Μεγάλη εμπορική επιτυχία για τον νέο Ghostface

Όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος πήγε στους κινηματογράφους για να παρακολουθήσει τον νέο Ghostface που πήγε στη Νέα Υόρκη, καθώς όπως μαθαίνουμε τώρα, η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Scream VI ξεπέρασε τα 152.7 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό του Scream V.

Το Scream V είχε καταφέρει τα 137.5 εκατομμύρια σε έσοδα και αυτό κάνει το 6ο κεφάλαιο του franchise πιο επιτυχημένο. Τα 100 εκατομμύρια του Scream VI προέρχονται από την αγορά της Αμερικής και μέχρι στιγμής έχει ήδη ξεπεράσει σε έσοδα τα Scream 3, Scream 4 και Scream 2022, και πλέον κοιτάζει κατάματα τα Scream (1996) και Scream 2.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν τους άλλους Ghost Face. Μετά από τους φόνους του τελευταίου Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox, Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Scream 6 Review - Η επιστροφή του Ghostface είναι πιο αιματηρή απ' όσο φαντάζεστε!  

Το Scream VI παίζει στους κινηματογράφους από τον Μάρτιο.

Tags: