Minecraft: Η ταλαιπωρημένη ταινία με τον Jason Momoa έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Ναι, έρχεται live-action ταινία Minecraft με τον “Aquaman“
06 Απριλίου 2023 13:44
Minecraft: Η ταλαιπωρημένη ταινία με τον Jason Momoa έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Η ταινία του Minecraft με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa (Τζέισον Μομόα) έχει περάσει από δεκάδες κύματα κατά την ανάπτυξή της και τώρα μαθαίνουμε τελικά πότε θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Τα τελευταία νέα που είχαμε μάθει για την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού των Mojang και Microsoft ήταν τον Απρίλιο του 2022, όταν και γνωστοποιήθηκε το casting του "Aquaman". Τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η Warner Bros. Pictures έθεσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της live-action ταινίας Minecraft για τις 4 Απριλίου του 2025. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε παράλληλα με το γεγονός ότι η άλλη μεγάλη blockbuster ταινία του Momoa, το "Aquaman and the Lost Kingdom" θα έρθει μερικές μέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου 2023. 

Ακόμη παραμένει άγνωστο ποιον ρόλο θα υποδυθεί ο σταρ της DC και του επερχόμενου "Fast X", αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή του βιντεοπαιχνιδιού ονόματι Steve. Επίσης, δε γνωρίζουμε καν ποιο θα είναι το σκηνικό της ταινίας του Minecraft ή το κατά πόσο θα βασίζεται στην πλοκή του παιχνιδιού. 

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Jared Hess, γνωστός από τα "Napoleon Dyanamite" και "Nacho Libre", ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχουν οι Jon Berg, Cale Boyter και Jon Spaihts, μαζί με τους Mary Patent, Roy Lee και Jill Messick -η τελευταία θα λάβει τα credits μετά θάνατον καθώς έφυγε από τη ζωή το 2018. 

Η Mojang Studios είναι η εταιρία δημιουργός του Minecraft και αποτελεί το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, μετρώντας πάνω από 238 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως από την κυκλοφορία του το 2011. Από το 2014 η Mojang αποτελεί κομμάτι της Microsoft καθώς ο κολοσσός την εξαγόρασε για $2.5 δις δολάρια. Μέσα στο 2021 το Minecraft μετρούσε σχεδόν 140 εκατ. χρήστες μηνιαίως. 

To "Minecraft" αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Απριλίου του 2025.