Η DC ψάχνει τον ηθοποιό που θα παίξει το νέο Superman

Ο James Gunn τελείωσε με το σενάριο
05 Απριλίου 2023 13:39
Η DC ψάχνει τον ηθοποιό που θα παίξει το νέο Superman

Φαίνεται ότι τα πράγματα για το Superman: Legacy που έχει αναλάβει ο ίδιος ο James Gunn (νέο αφεντικό των DC Studios) πηγαίνουν πολύ καλά και σύμφωνα με το σχέδιο. Και αυτό γιατί όπως μάθαμε μέσα από το Variety, ο Gunn μόλις ολοκλήρωσε το σενάριο της ταινίας.

Το script είναι έτοιμο λοιπόν, με μία ολοκαίνουργια “Super” ιστορία στο νέο σύμπαν της DC, αλλά τώρα φαίνεται ότι ξεκινάει το δύσκολο κομμάτι. Όπως έγινε γνωστό, ο James Gunn, ο Peter Safran και τα μέλη της Warner Bros. προετοιμάζονται για να βρουν τον κατάλληλο Superman, αλλά και τους άλλους ηθοποιούς της ταινίας, με τις οντισιόν να είναι προ των πυλών.

Μιλώντας μάλιστα στο Rolling Stone, ο Gunn είπε ότι η νέα Superman ταινία δε θα μοιάζει με κάποια Guardians of the Galaxy ταινία (ο σκηνοθέτης των Guardians της Marvel είναι ο James Gunn).

Έμαθα τόσα πολλά κάνοντας αυτές τις ταινίες (Guardians of the Galaxy), αλλά το νέο Superman δε θα έχει το ίδιο vibe με αυτές τις ταινίες. Στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι τελικά ο Henry Cavill δε θα επιστρέψει ως Superman και έτσι, η DC πρέπει τώρα να βρει τον κατάλληλο.

ΒΟΜΒΑ από τη DC: Ακυρώνεται η επιστροφή του Henry Cavill ως Superman

Η Warner Bros. αποκάλυψε πρόσφατα την πλοκή της ταινίας:

Το "Superman: Legacy" αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη.

Το μεγάλο σχέδιο του James Gunn με τις νέες σειρές και ταινίες της DC θα το μάθετε αν πατήσετε εδώ.

To Superman: Legacy θα είναι η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική κυκλοφορία της DC Studios επί εποχής Gunn/Safran και θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου του 2025.