Maguire, Holland και Garfield στο “διαφορετικό“ νέο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse

Η διεθνής βερσιόν του trailer έκρυβε ένα easter egg
04 Απριλίου 2023 16:59
Maguire, Holland και Garfield στο “διαφορετικό“ νέο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse

Το νεότερο επίσημο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, όμως οι διεθνείς αγορές, όπως και η Ελλάδα ανάμεσά τους, πήραν μια διαφορετική βερσιόν του πολύ πιο αποκαλυπτική. 

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της πρωτότυπης βερσιόν, το "international" trailer του "Across The Spider-Verse" επιφύλασσε τρεις τεράστιες εκπλήξεις υπό τη μορφή easter egg. Και αυτό γιατί το υποτιτλισμένο στα ελληνικά trailer του Across the Spider-Verse ξεκινάει με τους τρεις εμβληματικούς κινηματογραφικούς live-action Spider-Men! Η εναρκτήρια σκηνή περιλαμβάνει ένα μοντάζ με τους Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield να διηγούνται μια σημαντική σκηνή από τις ταινίες τους. 

Έτσι, ακούγεται ο Maguire να λέει από τη σκηνή του Spider-Man 2 την εξής ατάκα: "Κάποιες φορές για να κάνουμε το σωστό, πρέπει να εγκαταλείπουμε αυτό που θέλουμε περισσότερο."

Μετά σειρά παίρνει ο Garfield από το The Amazing Spider-Man όπου ακούγεται η φράση: "Κάθε μέρα, ξυπνάω γνωρίζοντας ότι όσο πιο πολλούς προσπαθώ να σώσω, τόσο πιο πολλούς εχθρούς κάνω."

Και η τριπλέτα κλείνει με τον Peter Parker του Tom Holland από μια σκηνή του "Spider-Man: Homecoming" να λέει: "Αυτή είναι η ευκαιρία μου για να αποδείξω τι αξίζω." Το easter egg αυτό συνδέεται και με τη σκηνή του Across The Spider-Verse που αποκαλύπτεται η σύνδεση που θα έχει με το MCU. Στο trailer φαίνεται ο Miles Morales να ζητάει να μπει στην Spider-team αλλά ο Spider-Man 2099 του Oscar Isaac του ρίχνει βροντερό άκυρο, αναφέροντας το περιστατικό με τον Peter Parker και τον Doctor Strange στο "No Way Home": "Δε πρόκειται ποτέ να γίνεις μέλος όλου αυτού. Και μην αρχίσω για τον Doctor Strange και τον μικρό νέρντουλα στην Γη-199999."

Δείτε το ελληνικό trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse: 

Εκτός από αυτό το easter egg, το trailer προσέφερε και μια "Spider-Verse"/Multiverse έκδοση του λατρεμένου meme με τους τρεις Spider-Men, μόνο που εξαπλώνεται σε όλο το Αραχνοσύμπαν με δεκάδες άλλες βερσιόν τους. Δείτε το παρακάτω: 

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν. Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham. Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων.

Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man. Συμμετέχουν στο cast επίσης οι: Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone και Shea Whigham.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου.