Spider-Man: Across the Spider-Verse - Ο Miles Morales τα βάζει με τον Spot στο νέο επίσημο trailer!

Ραντεβού στις αίθουσες αυτόν τον Ιούνιο
04 Απριλίου 2023 11:55
Spider-Man: Across the Spider-Verse - Ο Miles Morales τα βάζει με τον Spot στο νέο επίσημο trailer!

Μετά το σύντομο teaser βίντεο που είδαμε πριν από λίγες ώρες, η Sony Pictures άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και δημοσίευσε το επίσημο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse. Οι νέες περιπέτειες του Miles Morales αναμένονται εκρηκτικές, με πολλούς “Ανθρώπους Αράχνη” να έρχονται πλέον από το πολυσύμπαν.

Το επίσημο βίντεο της ταινίας ξεκινάει φυσικά με τον Morales που τον υποδύεται ο Shameik Moore, ο οποίος μεταφέρεται ξανά στο πολυσύνθετο σύμπαν, όπου υπάρχουν εκατοντάδες Spider-Men και timelines. Όλοι τους έχουν ένα και μόνο σκοπό, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντιμετωπίσουν έναν επικίνδυνο κακό, τον Spot (Jason Schwartzman), ο οποίος έχει καταστροφικά σχέδια.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Spot δε θα είναι ο μόνος κακός της ταινίας, αφού ο Miles Morales θα τα βάλει και με την Spider-Force, μια ομάδα του πολυσύμπαντος που δεν έχει καλές προθέσεις.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του Across the Spider-Verse

 

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν. Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο.

Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham. Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων.

Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man. Συμμετέχουν στο cast επίσης οι: Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone και Shea Whigham.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου.