Spider-Man: Beyond the Spider-Verse: Οι παραγωγοί μιλούν για το ενδεχόμενο καθυστέρησής του

Οι Phil Lord και Chris Miller δίνουν τη δική τους απάντηση
30 Ιουνίου 2023 15:00
Spider-Man: Beyond the Spider-Verse: Οι παραγωγοί μιλούν για το ενδεχόμενο καθυστέρησής του

Η επιτυχία του Spider-Man: Across The Spider-Verse ήταν ειδικά σε εμπορικό επίπεδο μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, το Into The Spider-Verse, το οποίο βραβεύτηκε και με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων το 2018. 

Ωστόσο, το Across the Spider-Verse αποτελεί το πρώτο μέρος του επικού φινάλε της Spider-Verse τριλογίας με τον Miles Morales, καθώς εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει Part 2 και ονομάζεται "Beyond the Spider-Verse". Στο φινάλε του "Across the Spider-Verse" υπήρξε και ένα post-credits tease για τον ερχομό του Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, το οποίο είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες του χρόνου. 

Υπήρξαν όμως αναφορές και φήμες ότι ενδέχεται να ξεκινήσει όταν ένας εκ των καλλιτεχνών που εργάστηκαν στην ταινία ανέφερε ότι "δεν υπάρχει καμία περίπτωση" να κυκλοφορήσει η ταινία τον Μάρτιο του 2024. Ο εν λόγω καλλιτέχνης ανέφερε ότι "Έχει υπάρξει πρόοδος στην πλευρά της προπαραγωγής. Όσον αφορά όμως της παραγωγής, η μόνη πρόοδος που έχει γίνει για το 3ο μέρος είναι μερικές δοκιμές που έκαναν πριν καν η ταινία χωριστεί σε δύο μέρη. Όλοι ήταν συγκεντρωμένοι πλήρως στο Across The Spider-Verse και στο παρά πέντε το έφεραν εις πέρας. Και τώρα όλοι είναι σε φάση 'Ω ναι πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα'". 

Τώρα, οι παραγωγοί και οραματιστές της Spider-Verse τριλογίας, Chris Lord και Phill Miller μίλησαν στο COmicbook.com και απάντησαν για πρώτη φορά δημόσια σε αυτές τις φήμες περί καθυστέρησης του Beyond the Spider-Verse.

"Θα έλεγα ότι όπως ακριβώς κάναμε με το Across the Spider-Verse, θα πάρουμε τον απαραίτητο χρόνο για να κάνουμε το Beyond the Spider-Verse σπουδαίο", είπε ο Lord πριν ο Miller ολοκληρώσει την απάντησή τους. "Και δεν θα υποκύψουμε σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας που δεν μας ταιριάζει".

Μέχρι σήμερα η ταινία έχει ξεπεράσει τα $502 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις όντας ήδη πολύ πιο επιτυχημένη από το Into The Spider-Verse. Την άποψή μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni. Σκηνοθέτες του Across The Spider-Verse είναι οι Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson

To Spider-Man: Across the Spider-Verse προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.