Ο επίσημος τίτλος του Venom 3 είναι λιγάκι παράξενος

Και έχει νέα ημερομηνία πρεμιέρας το sequel με τον Tom Hardy
13 Μαρτίου 2024 23:28
Ο επίσημος τίτλος του Venom 3 είναι λιγάκι παράξενος

Επιτέλους έχουμε νέα για το Venom 3 τόσο αναφορικά με τον επίσημο τίτλο του όσο και με την ημερομηνία πρεμιέρας του. Η Sony Pictures ανακοίνωσε επίσημα ότι η τρίτη ταινία Venom με τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως "Eddie Brock" θα φέρει τον τίτλο "Venom: The Last Dance".

Όχι, δεν έχει κάποια σύνδεση με τον Michael Jordan και το γνωστό ντοκιμαντέρ του Netflix αλλά εικάζεται πως αυτή η παράξενη επιλογή της Sony να ονομάσει έτσι το νέο κεφάλαιο του Spider-Verse της, ίσως να αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι και η τελευταία εμφάνιση του Hardy στο κινηματογραφικό της σύμπαν. 

Μαζί με την επίσημο τίτλο η Sony έκανε γνωστή και τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας του Venom: The Last Dance, η οποία θα γίνει τελικά νωρίτερα. Από τις 8 Νοεμβρίου του 2024, τελικά το Venom 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου 2024

 

Η Kelly Marcel έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών. Μάλιστα, υπογράφει το σενάριο του "The Last Dance" σε συνεργασία με τον Tom Hardy. Για την ιστορία, το Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως το 2021, ενώ συνολικά οι δύο ταινίες έχουν συγκομιδή ύψους $1.3 δις στο box office. 

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τώρα για την ταινία, θα συμμετέχει ο Chiwetel Ejiofor σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο -αν και έχει υποδυθεί τον Baron Mordo στο Doctor Strange. Επίσης, η Juno Temple (Ted Lasso) αποτελεί ένα ακόμη νέο πρόσωπο που επίσης δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει. Γενικότερα, το σενάριο της ταινίας κρατείται από την Sony Pictures και τη Marvel Studios ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα εμφανιστεί ο Spider-Man του Tom Holland, μιας και η post-credits σκηνή του "No Way Home" σύνδεσε τις δύο οντότητες.