Ημερομηνία για την ψηφιακή έκδοση του Spider-Man: Across the Spider-Verse

Έρχεται σύντομα!
18 Ιουλίου 2023 15:38
Ημερομηνία για την ψηφιακή έκδοση του Spider-Man: Across the Spider-Verse

Σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσατε το Spider-Man: Across the Spider-Verse στον κινηματογράφο, να σας πούμε ότι αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, όσον αφορά την ψηφιακή της μορφή.

Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα η Sony Pictures και αναφέρει ότι η ψηφιακή έκδοση για ενοικίαση και αγορά θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου. Έτσι, θα μπορείτε να προμηθευτείτε την ταινία του Miles Morales μέσα από το Apple TV, τα Google Movies και Amazon. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς θα έρθουν και οι retail εκδόσεις, όπως τα DVD και Blu-Ray.

Το Across the Spider-Verse κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου (Πέμπτη 1 Ιουνίου στην Ελλάδα) και τα πήγε πολύ καλά εμπορικά με 663 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως. Αξίζει να αναφερθεί, ότι δε γνωρίζουμε εάν η παραπάνω ημερομηνία της ψηφιακής έκδοσης της ταινίας αφορά και την αγορά της Ελλάδας ή έρθει αργότερα σε εμάς. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία του Miles Morales παίζει στο Netflix Ελλάδας, οπότε δε θα είναι απίθανο να έρθει και το sequel κάποια στιγμή μελλοντικά.

Την άποψή μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya και άλλους.