Spider-Man Across the Spider-Verse: Ούτε οι σκηνοθέτες δεν ξέρουν πόσα easter eggs έχει η ταινία!

Κρύβει κι άλλα μυστικά το Spider-Verse
06 Ιανουαρίου 2024 17:04
Spider-Man Across the Spider-Verse: Ούτε οι σκηνοθέτες δεν ξέρουν πόσα easter eggs έχει η ταινία!

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse ήταν ένα άκρως επιτυχημένο sequel για το "Into the Spider-Verse" το οποίο έχει βλέψεις για τα φετινά Oscars, όπως και ο προκάτοχός του.

Στην ταινία εμφανίζονται εκατοντάδες κυριολεκτικά Spider-People, δηλαδή εκδόσεις διαφορετικών Spider-Men από το Multiverse, ενώ υπάρχουν και αμέτρητα easter eggs για να ανακαλύψουν οι fans. Από ότι φαίνεται όμως τα easter eggs είναι τόσα πολλά που... ούτε οι σκηνοθέτες της ταινίας δεν ξέρουν πόσα και τα ανακαλύπτουν ακόμη μέχρι και σήμερα

To σκηνοθετικό τρίο των Kemp Powers, Joaquim Dos Santos και Justin K. Thompson μίλησε πρόσφαα στο GamesRadar όπου αποκάλυψε πως τόσο καιρό μετά την ολοκλήρωση και την προβολή της ταινίας, βρίσκουν κρυμμένα easter eggs, διότι δεν ήταν μόνο αυτοί που έβαζαν τις πινελιές τους στην ταινία. 

"Υπάρχουν πολλά που ακόμη και εγώ δε γνωρίζω!" δήλωσε ο Thompson. "Οι fans στο διαδίκτυο βρήκαν περισσότερο από εμένα. Είχαμε αυτό το φαντασιτκό συνεργείο των 1.000 ατόμων και τους ενθαρρύναμε όλους να βάλουν το κάτιτίς τους -ευτυχώς δεν έβαλαν κάτι που δεν έπρεπε, κάτι που ήταν πολύ υπεύθυνο εκ μέρους τους! Το ότι τα βρίσκουν οι fans όλα αυτά ήταν κάτι που μου άνοιξε τα μάτια.

"Ένα από αυτά ήταν το γεγονός ότι έβαλαν τους ίδιους τους σκηνοθέτες μέσα σε μια σκηνή του Across the Spider-verse, κάτι που ένας εξ αυτών το έμαθε κατά την διάρκεια της συνέντευξης. "Είναι στη σκηνή που όταν παλεύουν με τον Spot σε εκείνη την περιοχή, υπάρχει μια παρέα που παίζει σκάκι. Και οι τρεις μας είμαστε εκεί -έβαλαν τα μοντέλα όλων μας μέσα! Καθόμαστε απλά εκεί στο παρασκήνιο" είπε ο Thompson. 

Για την ιστορία το Spider-Man: Across The Spider-Verse μάγεψε ξανά κοινό και κριτικούς, καταφέρνοντας να αποσπάσει πάνω από $690 εκατομμύρια στο box office. Την άποψή μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni. Σκηνοθέτες του Across The Spider-Verse είναι οι Joaquim Dos SantosKemp Powers και Justin K. Thompson.