Κακά μαντάτα για το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse και το πότε βγαίνει στις αίθουσες

Μαζί με την καθυστέρηση του Kraven The Hunter με τον Aaron Taylor-Johnson
29 Ιουλίου 2023 12:45
Κακά μαντάτα για το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse και το πότε βγαίνει στις αίθουσες

Πιέζει ασφυκτικά η απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ, με τα συνδικάτα των Writers Guild of America και SAG-AFTRA να έχουν παραλύσει σχεδόν όλες τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Μαζί με την καθυστέρηση του Kraven The Hunter, η Sony Pictures ανακοίνωσε άλλη μια επίπονη για τους Spider-Man fans αναμονή, που αφορά τη συνέχεια του Spider-Man: Across the Spider-Verse. Και αυτό καθώς το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse όχι μόνο δε θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου του 2024 όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά καθυστερεί επ'αόριστον, μιας και βγήκε εντελώς από το καλεντάρι της Sony Pictures

H τρίτη ταινία της "Spider-Verse" τριλογίας των Phil Lord και Chris Miller σε παραγωγή της Sony Pictures Animation πλέον αναμένει μια νέα ημερομηνία πρεμιέρας μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως αναφέρει το Variety χάρη σε μια πηγή του εντός της Sony, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Λόγω της απεργίας των ηθοποιών, το voice cast του Beyond the Spider-Verse δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ηχογράφηση των διαλόγων του εγκαίρως, ώστε να προλάβουν την πρεμιέρα της την ερχόμενη άνοιξη. 

Είναι αρκετά πιθανό το Beyond the Spider-Verse να κυκλοφορήσει μετά το 2025 μιας και σε προηγούμενη συνέντευξη των δύο συντελεστών του είχαν πει ότι "θα πάρουν τον απαραίτητο χρόνο ώστε να το κάνουν σπουδαίο"

Για την ιστορία το Spider-Man: Across The Spider-Verse μάγεψε ξανά κοινό και κριτικούς καταφέρνοντας να αποσπάσει πάνω από $677 εκατομμύρια στο box office.

Την άποψή μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni. Σκηνοθέτες του Across The Spider-Verse είναι οι Joaquim Dos SantosKemp Powers και Justin K. Thompson