Έρχεται σύντομα στο Netflix το Spider-Man: Across the Spider-Verse

Ετοιμάζεται το streaming ντεμπούτο του sequel του Intro the Spider-Verse
17 Οκτωβρίου 2023 22:33
Έρχεται σύντομα στο Netflix το Spider-Man: Across the Spider-Verse

O μοναδικός Spider-Man του Brooklyn της Νέας Υόρκης, ο Miles Morales ετοιμάζεται να απλώσει τους ιστούς του και στο Netflix. 

Η blockbuster συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ, "Into The Spider-Verse", με τίτλο Spider-Man: Across The Spider-Verse θα κάνει το streaming ντεμπούτο της στο Netflix και θα γίνει διαθέσιμη στον κατάλογό του την Τρίτη 31 Οκτωβρίου. Όμως πρέπει να σημειωθεί, όπως μεταδίδει και το Deadline, ότι αυτή η ημερομηνία αφορά μόνο τις ΗΠΑ προς το παρόν και την ειδική συμφωνία που είχαν συνάψει Sony Pictures-Netflix για την κυκλοφορία των ταινιών του studio στην δημοφιλέστερη streaming πλατφόρμα του κόσμου. 

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα διατεθεί στον διεθνή κατάλογο του Netflix το Across The Spider-Verse και κατ'επέκταση στην Ελλάδα. Ωστόσο, τόσο το Netflix όσο και το Disney+ φιλοξενούν τον τελευταίο καιρό διαδοχικά το "Into The Spider-Verse" και τις Spider-Man ταινίες του Tom Holland. 

Για την ιστορία το Spider-Man: Across The Spider-Verse μάγεψε ξανά κοινό και κριτικούς, καταφέρνοντας να αποσπάσει πάνω από $690 εκατομμύρια στο box office. Την άποψή μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni. Σκηνοθέτες του Across The Spider-Verse είναι οι Joaquim Dos SantosKemp Powers και Justin K. Thompson

Κακά μαντάτα για το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse και το πότε βγαίνει στις αίθουσες.