Keanu Reeves: Τα νεότερα για το Constantine 2 δεν είναι ενθαρρυντικά (ΒΙΝΤΕΟ)

O 58χρονος σταρ αποκαλύπτει σε μια νέα του συνέντευξη στο Comicbook
07 Μαρτίου 2023 19:25
Keanu Reeves: Τα νεότερα για το Constantine 2 δεν είναι ενθαρρυντικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο μήνα εκπρόσωπος της Warner Bros. είχε αναφέρει ότι το Constantine 2 "ζει και βασιλεύει" αφήνοντας να εννοηθεί πως το project "βαίνει καλώς". Τώρα όμως τα πράγματα περιπλέκονται αφού σε νέα συνέντευξη του πρωταγωνιστή Keanu Reeves οι εξελίξεις δεν είναι τόσο ενθαρρυντικές. 

Μιλώντας στον Brandon Davis του Comicbook.com, ο 58χρονος αστέρας που προωθεί αυτόν τον καιρό το John Wick: Chapter 4, ερωτήθηκε για την πρόοδο του sequel και εάν εν τέλει θα συμβεί. 

Έτσι όπως απάντησε ο Reeves φαίνεται πως δεν είναι σίγουρος εάν θα γίνει τελικά το sequel: 

Ήλπιζα πως θα γίνει, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι γίνεται. Ναι, το προσπαθούμε. 

Η παραπάνω δήλωση έρχεται σε κόντρα πρακτικά με τα όσα είχαν ανακοινωθεί επίσημα από την Warner Bros. τον Σεπτέμβριο του 2022. Ίσως αυτή η εξέλιξη να αφορά τις γενικότερες ανακατατάξεις που γίνονται αυτόν τον καιρό εντός της Warner Bros., ωστόσο τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο και αναμένουμε τις εξελίξεις για το θέμα του Constantine 2. 

 Δείτε το στιγμιότυπο από τη συνέντευξή του: 

Ο σκηνοθέτης του sequel, Francis Lawrence, είχε δηλώσει τα εξής για το τι θέλει να κάνει στο Constantine 2: "Νομίζω ότι ο John Constantine είναι ένας αστείος χαρακτήρας με σκοτεινό και κωμικό τρόπο. Θα ήθελα οπωσδήποτε να προσθέσω περισσότερη από αυτή τη σαρκαστική και κυνική αίσθηση του χιούμορ του στη συνέχεια της ιστορίας."

Επίσης το Constantine είχε βγάλει περί τα $230 εκατ. δολάρια στο box office με ένα budget που άγγιζε τα $100 εκατομμύρια, οπότε ήταν μια τίμια εισπρακτική επιτυχία από πλευράς Warner Bros.