Constantine 2: Τελικά ακυρώθηκε η ταινία με τον Keanu Reeves ή όχι; - Η Warner Bros. απαντάει

Ζει και βασιλεύει
08 Φεβρουαρίου 2023 13:19
Constantine 2: Τελικά ακυρώθηκε η ταινία με τον Keanu Reeves ή όχι; - Η Warner Bros. απαντάει

Με την αναδιοργάνωση της DC και με το ολοκαίνουργιο πλάνο του James Gunn και του Peter Safran, πολλοί fans αναρωτιούνται αν ακυρώθηκε το Constantine 2 ή όχι. Πιο συγκεκριμένα, η DC ακύρωσε πολλές ταινίες πριν από μερικούς μήνες, αλλά όπως δήλωσε επίσημα ο Keanu Reeves, το sequel του Constantine «ζει και βασιλεύει» ακόμα.

Ένας εκπρόσωπος της Warner Bros. Discovery, μίλησε στο Entertainment Weekly  και δήλωσε ότι το Constantine 2 βρίσκεται κανονικά στα σκαριά, παρά τον όλο χαμό με τα νέα σχέδια της DC. Ωστόσο, δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή πότε να το περιμένουμε στις αίθουσες.

Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Francis Lawrence έδωσε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το sequel, που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans.

Νομίζω ότι ο John Constantine είναι ένας αστείος χαρακτήρας με σκοτεινό και κωμικό τρόπο. Θα ήθελα οπωσδήποτε να προσθέσω περισσότερη από αυτή τη σαρκαστική και κυνική αίσθηση του χιούμορ του στη συνέχεια της ιστορίας.

Constantine 2: Το sequel θα είναι όπως το θέλουν οι fans και χωρίς περικοπές

To σενάριο θα είναι του Akiva Goldsman σε παραγωγή της Bad Robot του J.J. Abrams.

Το Constantine είχε βγάλει περί τα $230 εκατ. δολάρια στο box office με ένα budget που άγγιζε τα $100 εκατομμύρια, οπότε ήταν μια τίμια εισπρακτική επιτυχία από πλευράς Warner Bros.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.