Spider-Man 4: Η Marvel σπάει τη σιωπή της για την επιστροφή του Tom Holland

Ο Kevin Feige αποκαλύπτει ότι “υπάρχει το σενάριο'
14 Φεβρουαρίου 2023 22:35
Spider-Man 4: Η Marvel σπάει τη σιωπή της για την επιστροφή του Tom Holland

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του Spider-Man και του sequel του Spider-Man: No Way Home, δια στόματος Kevin Feige

Ο πρόεδρος της Marvel Studios και επικεφαλής του MCU έσπασε τη σιωπή του σχετικά με το αναπόφευκτο Spider-Man 4 με τον Tom Holland.

Παρά το ότι ο 26χρονος σταρ της Marvel έχει μιλήσει με αμφίβολο τρόπο για την επιστροφή του στο franchise, ο Feige δείχνει πως έχει κάθε πρόθεση να τον σύρει πίσω πως MCU μεριά. Έρχoνται άλλωστε δύο μεγάλες Avengers ταινίες -τα Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars- οπότε καταλαβαίνετε ότι χωρίς Peter Parker αυτές οι ταινίες δε γίνονται. 

Μιλώντας στο EW στο πλαίσιο της προώθησης του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, o Feige επιβεβαίωσε ότι το σενάριο του Spider-Man 4 έχει κλειδώσει και πως οι σεναριογράφοι της Marvel έχουν αρχίσει να βάζουν τις ιδέες τους στα χαρτιά. 

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε κλειδώσει την πλοκή. Έχουμε μεγάλες ιδέες για αυτή και οι σεναριογράφοι μας μόλις άρχισαν να το γράφουν" είπε χαρακτηριστικά ο mastermind του MCU. 

Σε άλλη παλιότερη συνέντευξη ο ίδιος είχε κάνει tease πως ο Άνθρωπος Αράχνη θα συγκαταλλέγεται ανάμεσα στους "street-level" ήρωες του MCU μαζί με τον Daredevil, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως δούμε πλάι-πλάι τους Spidey και Daredevil στην επόμενη ταινία. 

Άλλωστε πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν φήμες ότι Sony και Marvel θέλουν να βγει το Spider-Man 4 (ή όπως θα ονομάζεται τελικά) εντός του 2024.