Spider-Man 4: Ενδέχεται φέτος να ξεκινήσει η παραγωγή του (φήμη)

Οι νεότερες φήμες γύρω από τη επιστροφή του Tom Holland είναι ευχάριστες για τους fans
16 Ιανουαρίου 2023 21:02
Spider-Man 4: Ενδέχεται φέτος να ξεκινήσει η παραγωγή του (φήμη)

Τελευταία φορά σας είχαμε μεταφέρει πως η Sony Pictures έχει επιταχύνει τις διαδικασίες για το Spider-Man 4 με σκοπό να βγει στις αίθουσες εντός του 2024. 

Τώρα, νέες φήμες που ήρθαν στη δημοσιότητα και προέρχονται από τον Ρώσο YouTuber "Qewbite", ο οποίος αναφέρει ότι το Spider-Man θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του προς το τέλος του 2023. Αυτό πρακτικά επιβεβαιώνει ότι η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει το πολυπόθητο sequel με τον Spidey του Tom Holland κάποια στιγμή εντός του 2024. 

Επίσης, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Sony Pictures έχει ήδη θέσει budget ύψους $200 εκατομμυρίων για το Spider-Man 4, όσο είχε δηλαδή και το Spider-Man: No Way Home που έφερε πάνω από $1.9 δις στο box office. 

Σε παλιότερες φήμες έχει ειπωθεί ότι η Sony επιθυμεί την επιστροφή της Zendaya ως MJ για την επόμενη Spider-Man ταινία. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι για την συνέχεια της ιστορίας του Peter Parker του MCU, καθώς στο φινάλε του "No Way Home" έδειξε να προσαρμόζεται σε μια νέα εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που ήξερε. 

Το επίσημο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Marvel Studios για το Phase 6 πάντως έχει μερικά κενά με "άτιτλες ταινίες". Μήπως μια από αυτές είναι η συνέχεια του No Way Home;