DC Universe: Σκηνοθέτης της Marvel ετοιμάζεται για μεταγραφή λόγω Swamp Thing

Αυτό είναι το πρώτο όνομα που πάει DC για χάρη του νέου σύμπαντος του James Gunn
02 Φεβρουαρίου 2023 17:43
DC Universe: Σκηνοθέτης της Marvel ετοιμάζεται για μεταγραφή λόγω Swamp Thing

Ο James Gunn είχε διαμηνύσει ότι δε θα διστάσει να τσιμπήσει ονόματα που μεγαλούργησαν στη Marvel Studios και το MCU και να τα φέρει στο νεοσύστατο σύμπαν του DCU, που ετοιμάζει. 

Αυτό φαίνεται πως κάνει πράξη, καθώς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του THR, η πρώτη μεταγραφή από την Marvel στην DC είναι προ των πυλών, καθώς ο James Mangold βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη σκηνοθεσία της ταινίας Swamp Thing για λογαριασμό των DC Studios. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη του "Logan" (2017), ενός εκ των καλύτερων ταινιών του superhero genre και σκηνοθέτης του πολυαναμενόμενου Indiana Jones and the Dial of Destiny

Μάλιστα, ο Mangold δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει tease την ανάμειξή του στο DC Universe, με ένα απλό και λιτό tweet συνοδευόμενο από μια φωτογραφία του Swamp Thing. Λίγο αργότερα το έκανε retweet και ο James Gunn για να εντείνει περισσότερο το hype στους fans της DC. 

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν θα αναλάβει μαζί με τη σκηνοθεσία και το γράψιμο του σεναρίου του Swamp Thing, το οποίο θα είναι πρακτικά μια ταινία τρόμου εντός του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Λόγω της εμπειρίας του Mangold σε R-rated ταινίες όπως το Logan, αποτελεί για τον Gunn την ιδανική επιλογή για να αναλάβει να φέρει το Swamp Thing στο σινεμά. 

Για την ιστορία, η τελευταία απόπειρα της DC να μεταφέρει σε live-action τον εν λόγω χαρακτήρα ήταν η σειρά Swamp Thing στην streaming υπηρεσία DC Universe (που έκλεισε λίγο μετά). Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 31 Μαΐου 2019 με 10 επεισόδια αλλά ακυρώθηκε λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του από την DC. 

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn θα το βρείτε πατώντας εδώ