Πήρε φωτιά το ομαδικό chat των αρχικών Avengers επειδή τρόλαραν τον Chris Evans (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναδείχθηκε ο “πιο σέξι άνδρας για το 2022“ και οι φίλοι του σπάμμαραν το τσατ με ένα σωρό μηνύματα
16 Νοεμβρίου 2022 22:33
Πήρε φωτιά το ομαδικό chat των αρχικών Avengers επειδή τρόλαραν τον Chris Evans (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ότι το αρχικό παρεάκι των Avengers διατηρεί ακόμη τη φιλία του από τις ταινίες του MCU είναι δείγμα και του πόσο καλή χημεία είχαν μεταξύ τους. Για αυτόν τον λόγο διατηρούν ένα περιβόητο group chat στο WhatsApp όπου συχνά-πυκνά τα λένε. 

Τώρα οι αρχικοί έξι Εκδικητές -οι Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo και Chris Evans- έκαναν ξανά... "Assemble" λόγω μιας πρόσφατης "τιμητικής" ας πούμε διάκρισης του Captain America. 

Βλέπετε ο 41χρονος Evans αναδείχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες ως ο "πιο σέξι άνδρας του κόσμου" για το 2022 από το περιοδικό People, κάτι το οποίο σχολιάστηκε ποικίλως στην ομαδική τους. 

Ο Chris Hemsworth βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! και η κουβέντα του με τον παρουσιαστή έφτασε στη φωτογράφηση του Evans. Εκεί αποκάλυψε τι ειπώθηκε στο chat με τους ηθοποιούς να τρολάρουν τον Evans όσο δε πάει. 

Δείτε το απόσπασμα: 

"Ο Downey είπε ότι τον συλλαμβάνουν, εγώ του είπα 'φοβερή φωτογραφία για φυλακή', ο Jeremy Renner είπε ένα σωρό πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε στον αέρα" είπε ο Hemsworth, γιατί προφανώς ο Hawkeye λέει τις πιο πικάντικες ατάκες.

 

Ο "Thor" είχε αναδειχθεί ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου για το 2014, επομένως δήλωσε πως χάρηκε που ο "Captain America" κατέκτησε αυτόν τον τίτλο: 
¨Ήταν σα να του παραδίδω τη σκυτάλη. Οπότε μπράβο του ρε συ! Να'ναι καλά οι γονείς σου, Chris!"