Οι αρχικοί Avengers κάνουν ακόμα... assemble σε δικό τους group chat

Ακόμα κρατάνε επαφές κανονικά οι αστέρες του MCU που λατρέψαμε
23 Νοεμβρίου 2021 20:07
Οι αρχικοί Avengers κάνουν ακόμα... assemble σε δικό τους group chat

Μπορεί η δουλειές τους για τη σωτηρία του πλανήτη να έχουν τελειώσει και να έχουν αφήσει πίσω της ζωή του σούπερ ήρωα (όχι όλοι ακόμα), όμως οι αρχικοί έξι Avengers του MCU ακόμα κρατάνε επαφές. 

Κυριολεκτικά το cast που λατρέψαμε όλοι και διαμόρφωσε το σύμπαν της Marvel όπως το ξέρουμε σήμερα, όχι μόνο είχε μια καλή χημεία μπροστά στις κάμερες αλλά και πίσω από αυτές. Οι Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo και Jeremy Renner έχουν το δικό τους group chat γιατί τέτοιο επικό παρεάκι σαν τους Εκδικητές δεν έχει. 

Οι Εκδικητές έχουν το δικό τους παρείστικο group chat

Όπως αποκάλυψε ο "Hawkeye" aka Jeremy Renner σε νέα του συνέντευξη στο Phase Zero podcast, οι έξι αυθεντικοί Εκδικητές κρατάνε ακόμα επαφή γιατί όπως εξηγεί "απλά επειδή πεθαίνεις on camera δε σημαίνει ότι πεθαίνεις και στην πραγματική ζωή, οπότε έχουμε ένα group chat με όλους εμάς, είτε είμαστε ζωντανοί είτε πεθαμένοι επί της οθόνης"

Παραμένουμε όλοι πολύ πολύ καλοί φίλοι και δεν μιλάμε αρκετά για τις δουλειάς μας, και αυτό είναι ένα από τα θετικά του να έχεις φίλους Εκδικητές. Μιλάμε για τα παιδιά μας και, ξέρεις τώρα, τα διαζύγια, τους γάμους μας και αν χτίζουμε σπίτια. Μιλάμε γενικά για πράγματα καθημερινά, της ζωής. Η φιλία μας είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερη. 

Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr, Chris hemsworth

Σαφώς και ο Clint Barton του MCU που θα τον δούμε σύντομα στην δική του σειρά "Hawkeye" του Disney Plus (24 Νοεμβρίου), δεν κατονόμασε ποια υπηρεσία χρησιμοποιούν. Που νομίζετε ότι μοιράζονται gif και memes οι Avengers, στο Messenger, το Insta, το WhatsApp ή το Viber