God of War Ragnarok: Η Sony εφοδιάζει με PS5 τις αποθήκες για το μεγάλο ντεμπούτο!

Νέα στατιστικά
12 Οκτωβρίου 2022 20:33
God of War Ragnarok: Η Sony εφοδιάζει με PS5 τις αποθήκες για το μεγάλο ντεμπούτο!

To Ragnarök έρχεται και η Sony φαίνεται πως προετοιμάζεται αναλόγως. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αναλυτή David Gibson της MST Financial, η εταιρία αύξησε δραματικά τον αριθμό των PlayStation 5 κονσολών που έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στον προηγούμενο μήνα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο αναλυτικής μοιράστηκε ένα γράφημα στο Twitter, το οποίο δείχνει το αθροιστικό βάρος όλων των PS5 κονσολών που εισάγονται κάθε μήνα στην Αμερική από τον Ιούνιο του 2021 και έπειτα. Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι ότι οι εισαγωγές στις ΗΠΑ κορυφώθηκαν φέτος τον Σεπτέμβριο, με δραματική αύξηση της τάξεως του 400% σε σχέση με πέρυσι.

Ο αναλυτής πιστεύει ότι το μέρος αυτού του stock προορίζεται για το ντεμπούτο του  God of War Ragnarök, το οποίο αναμένεται στις αρχές του Νοεμβρίου. Πρόκειται για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του PlayStation οικοσυστήματος και σίγουρα η Sony θέλει να το εκμεταλλευτεί για να μεγαλώσει την εγκατεστημένη βάση της. Είναι λογικό, λοιπόν, η εταιρία να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουν τα καταστήματα το απαραίτητο stock όταν το Ragnarök φτάσει στα ράφια.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ένα πρόσφατο ρεπορτάζ για το PlayStation VR2 ανέφερε πως η Sony είναι κοντά στο να λύσει τα θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας που την ταλαιπωρούν από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε την κονσόλα νέας γενιάς της. Το γράφημα του Gibson φαίνεται να το επιβεβαιώνει, μιας και δείχνει μια σταθερή ανοδική πορεία για τις εισαγωγές του PS5 στην Αμερική, από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.