Το God of War Ragnarök: Valhalla κυκλοφορεί σήμερα στα PS4 και PS5!

Θα γίνει διαθέσιμο μέχρι το απόγευμα
12 Δεκεμβρίου 2023 14:04
Το God of War Ragnarök: Valhalla κυκλοφορεί σήμερα στα PS4 και PS5!

Από σήμερα το απόγευμα θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το πρώτο DLC του God of War Ragnarök, το οποίο έρχεται με τον τίτλο God of War Ragnarök: Valhalla. Η Sony ανακοίνωσε το πακέτο επέκτασης στα The Game Awards και θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους παίκτες σε PS4 και PS5, ενώ παράλληλα θα φέρνει ένα νέο ιδιαίτερο roguelike στιλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το DLC του Ragnarök θα κυκλοφορήσει γύρω στις 9 το πρωί ώρα Αμερικής και αυτό σημαίνει ότι θα το δείτε περίπου στις 19:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ανοίξετε την κονσόλα σας σε λίγες ώρες από τώρα και να κατεβάσετε το δωρεάν update του παιχνιδιού. Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι εάν είχατε παίξει το παιχνίδι στο PlayStation 4 και πλέον έχετε αγοράσει PlayStation 5, εδώ και καιρό υπάρχει το next-gen upgrade που ζητάει περίπου 10 ευρώ, και αναβαθμίζει την έκδοση προσφέροντας καλύτερα γραφικά.

Η Sony είπε ότι το God of War Ragnarök: Valhalla είναι ο επίλογος των γεγονότων που είδαμε στο Ragnarök και ακολουθεί τον Kratos σε ένα «βαθιά προσωπικό ταξίδι». Μετά την μάχη του με τον Odin και την αποχώρηση του Atreus, ο Kratos θα ακολουθήσει ένα μονοπάτι που δεν πίστευε ποτέ ότι είναι δυνατόν να διαβεί. Εκείνος μεταφέρεται στις μυστηριώδεις ακτές της Valhalla συνοδευόμενος φυσικά από τον φίλο του, τον Mimir. O Kratos, λοιπόν, θα έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του και μέσα από διάφορες δοκιμασίες πρόκειται να αντιμετωπίσει τον απόηχο του παρελθόντος του.

Βρείτε το God of War Ragnarök στο PlayStation Store πατώντας εδώ.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το God of War Ragnarök: Valhalla

Το God of War Ragnarök: Valhalla είναι ξεχωριστό από το βασικό παιχνίδι και δε θα χρειαστεί να έχετε ολοκληρώσει τον τίτλο για να το παίξετε. Ωστόσο, όπως λέει η Santa Monica -αλλά προτείνουμε και εμείς- καλό θα ήταν να τερματίσετε πρώτα το βασικό παιχνίδι, για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, καθώς το Valhalla είναι ο επίλογος της ιστορίας.

Το God of War Ragnarök κυκλοφορεί εδώ και καιρό για τα PS4 και PS5.