Έρχεται νέο God of War; Κίνηση της Sony Santa Monica άναψε φωτιές!

Νέα επιβεβαίωση
10 Απριλίου 2024 19:27
Έρχεται νέο God of War; Κίνηση της Sony Santa Monica άναψε φωτιές!

Όπως όλα δείχνουν, η Sony Santa Monica έχει στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο God of War παιχνίδι, αφού μόλις έκανε μια νέα κίνηση που άναψε φωτιές στην κοινότητα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το μέσο Geekinout από την Πορτογαλία ανακάλυψε πως η Sony ανάρτησε διάφορες αγγελίες για θέσεις εργασίας, με στόχο να στελεχώσει την Santa Monica. Η εταιρία αναζητά μεταξύ άλλων lead audio designer, lead narrative animator, systems design producer, senior animation programmer, senior character artist και senior narrative designer. Ωστόσο, η θέση που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα είναι αυτή του senior technical combat designer.

Η Sony Santa Monica αναζητά έναν developer για να βοηθήσει με το σύστημα μάχης του επόμενου παιχνιδιού της. Η περιγραφή της θέσης αυτής επισημαίνει πως «θα προτιμηθούν υποψήφιοι που γνωρίζουν άριστα τις επιλογές, τα συστήματα, τους μηχανισμούς και τους εχθρούς της μάχης στο God of War (2018) και το God of War Ragnarök (2022)».

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Santa Monica ετοιμάζει κάποιο καινούργιο God of War και έτσι ψάχνει να προσλάβει ειδικά developers που είναι εξοικειωμένοι με τα δύο προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, αλλά σίγουρα είναι μια ευχάριστη πρώτη επιβεβαίωση για τους fans του franchise.

Για την ιστορία, γνωρίζουμε από επίσημα χείλι ότι η Sony Santa Monica εργαζόταν σε πολλαπλά παιχνίδια ταυτόχρονα, αφού πέρα από το God of War Ragnarök, ο σχεδιαστής Cory Barlog είχε επισημάνει ότι αφιερώνει χρόνο και σε ένα άλλο νέο project. Σύμφωνα με τις φήμες αυτό το νέο παιχνίδι είναι ένα νέο επιστημονικής φαντασίας IP.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, η ομάδα των PlayStation Studios εργάζεται ταυτόχρονα στο νέο IP του Cory Barlog και σε ένα ολοκαίνουργιο God of War. Το ποιο project από αυτά θα κυκλοφορήσει πρώτο δεν είναι βέβαιο, αλλά αν υποθέσουμε πως σειρά έχει το νέο IP, ίσως χρειαστούν αρκετά χρόνια υπομονής μέχρι το επόμενο God of War.