Και ο δημιουργός του God of War σκέφτεται να σταματήσει να φτιάχνει παιχνίδια

Νέες δηλώσεις από τον Cory Barlog
29 Φεβρουαρίου 2024 16:55
Και ο δημιουργός του God of War σκέφτεται να σταματήσει να φτιάχνει παιχνίδια

Όπως σας ενημερώσαμε, πρόσφατα ο Neil Druckman αποκάλυψε δημόσια ότι σκέφτεται να σταματήσει να φτιάχνει παιχνίδια.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Neil Druckmann είναι ένας από τους πιο γνωστούς directors στη gaming βιομηχανία, έχοντας δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα IPs που έχει γνωρίσει ποτέ το μέσο, το The Last of Us. Προηγουμένως είχε το ρόλο του co-writer και co-lead game designer στο Uncharted 2: Among Thieves, ενώ ήταν επίσης ο director των Uncharted 4: A Thief's End και The Last of Us Part II.

Μιλώντας, λοιπόν, στο podcast του ράπερ Logic, ο Druckmann ανέφερε πως έχει ξεκινήσει πλέον να σκέφτεται πότε θα σταματήσει να φτιάχνει παιχνίδια, τουλάχιστον σε αυτή την κλίμακα, λέγοντας:

“Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να μεταβαίνει σε κάτι που είναι πιο χαμηλών τόνων και με λιγότερο άγχος, που όμως θα μου επιτρέπει να έχω αυτή τη δημιουργική διέξοδο. Άρχισα να σκέφτομαι πόσα ακόμα τέτοια παιχνίδια έχω μέσα μου…και δεν είναι και τόσα πολλά.”

Όπως φαίνεται, αυτές οι σκέψεις δεν προβληματίζουν μόνο τον Druckmann, αλλά και έναν ακόμη εξαιρετικά ταλαντούχο director της gaming βιομηχανίας. Ο λόγος γίνεται για τον Cory Barlog, ο οποίος ευθύνεται για την επιστροφή της σειράς God of War με τον πολυβραβευμένο τίτλο του 2018. Ο Barlog είναι ένας βετεράνος της βιομηχανίας που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλα σχεδόν τα God of War, όντας και ο game director του αρχαιοελληνικού God of War II, ενώ έχει συνεισφέρει και σε άλλα πασίγνωστα franchises, όπως το Tomb Raider.

Μιλώντας, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, o Barlog σχολίασε τις δηλώσεις του Druckmann, λέγοντας πως νιώθει ακριβώς το ίδιο. Αναλυτικότερα, τόνισε:

Ακριβώς το ίδιο, αδερφέ.

Ας βγούμε στη σύνταξη και ας ανοίξουμε ένα vegan cafe αποκλειστικά για vegan γάτες.

Η σχετική ανάρτηση του Cory ακολουθεί παρακάτω:

Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε πως ο Barlog εργάζεται πάνω σε ένα νέο IP με το Santa Monica Studio του PlayStation, κάτι που σίγουρα είναι αρκετά απαιτητικό και εξαντλητικό για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του.