Δεν τέλειωσε η ιστορία του God of War Ragnarok; - Νέες δηλώσεις

Υπάρχουν ακόμη μυστικά
14 Δεκεμβρίου 2023 15:33
Δεν τέλειωσε η ιστορία του God of War Ragnarok; - Νέες δηλώσεις

Όπως φαίνεται, το σκανδιναβικό saga των God of War ενδέχεται να έχει και συνέχεια, σύμφωνα με μια αινιγματική δήλωση από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony Santa Monica.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Valhalla DLC του God of War Ragnarok μόλις που κυκλοφόρησε και ο senior writer του στούντιο, Orion Walker, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X. Συγκεκριμένα, έγραψε:

Στα αλήθεια νομίζετε πως τα *credits* είναι το τέλος της ιστορίας; Έλα τώρα…Έλα, σε παρακαλώ…

Η εν λόγω ανάρτηση ακολουθεί:

Προφανώς, η ανάρτηση αυτή μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. Πολλοί παίκτες την εξέλαβαν ως tease για κρυμμένα μυστικά στο Valhalla πακέτο επέκτασης. Άλλοι ήταν πιο ενθουσιώδεις, θεωρώντας πως ο Walker κάνει tease πως γενικότερα θα υπάρξουν και άλλες God of War περιπέτειες στο σκανδιναβικό setting.

Βέβαια, ο game director Mihir Sheth ανέφερε πως το Valhalla κρύβει μια endgame πρόκληση που κανένας από την ομάδα ανάπτυξης δεν κατάφερε ακόμη να ολοκληρώσει. Ενδεχομένως και οι δύο developers να μιλάνε για το ίδιο μυστικό λοιπόν, και όχι για κάποιο τρίτο κεφάλαιο. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Για την ιστορία, το God of War Ragnarök Valhalla είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού στα PS4 και PS5.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του, το πακέτο επέκτασης σας προσκαλεί να ταξιδέψτε μαζί με τον Kratos προς τη Valhalla σε ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι προς ένα μέλλον που δεν πίστευε ποτέ ότι είναι δυνατό. Στα του gameplay, το God of War Ragnarök Valhalla  θα βασίζεται προφανώς στους στιβαρούς και οικείους μηχανισμούς του Ragnarök, προσθέτοντας ωστόσο και ολοκαίνουργια στοιχεία, εμπνευσμένα από το roguelite genre.