ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα ανακοινωθεί το μέλλον του God of War

Προ των πυλών η μεγάλη ανακοίνωση
01 Νοεμβρίου 2023 14:54
ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα ανακοινωθεί το μέλλον του God of War

Όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα η Sony σκοπεύει να αποκαλύψει το μέλλον του God of War, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο DLC ή ένα standalone expansion για το God of War Ragnarök.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πριν από περίπου δύο μήνες ο περίφημος leaker με παρατσούκλι ‘The Snitch’ είχε δηλώσει πως το πακέτο επέκτασης που ετοιμάζει η Sony Santa Monica ήταν σχεδόν στο 60% έτοιμο. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο είχε αναφέρει πριν από ένα μήνα και ο επίσης γνωστός και έμπιστος leaker ViewerAnon, ο οποίος μέσα από ένα post στο X (πρώην Twitter) που πλέον έχει διαγραφτεί, αποκάλυψε πως το στούντιο ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα DLC, το οποίο εν τέλει μεγάλωσε τόσο που κατέληξε πλέον ως ανεξάρτητο παιχνίδι, περίπου όπως το Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Τώρα και μια τρίτη πηγή ήρθε να επισημάνει ακριβώς το ίδιο. Συγκεκριμένα, το μέσο AreaJugones, ένα από τα μεγαλύτερα της Ισπανία, κατάφερε να μάθει μερικές πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Sony, χάρη σε μια ανώνυμη πηγή που εργάζεται για την εταιρία. Το ρεπορτάζ τονίζει πως το μέλλον του God of War θα αποκαλυφθεί εντός του 2023. Προφανώς, αμέσως ξεκίνησαν οι εικασίες πως η όποια ανακοίνωση, είτε πρόκειται για DLC είτε για ανεξάρτητο παιχνίδι, θα πραγματοποιηθεί στα The Game Awards του Geoff Keighley στις 7 Δεκεμβρίου.

Φυσικά, σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί πως ο director του God of War Ragnarök, Eric Williams, είχε δηλώσει δημόσια πως οι fans δεν πρέπει να περιμένουν κάποιο DLC, μιας και το βασικό παιχνίδι ήταν ήδη αρκετά μεγάλο. Βέβαια, τα πλάνα πάντα μπορεί να αλλάξουν, αλλά όπως και να ‘χει σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί με τις παραπάνω πληροφορίες.

To God of War Ragnarök κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου του 2022 για τα PS4 και PS5. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.