Έτσι θα έμοιαζαν τα αρχαιοελληνικά God of War αν κυκλοφορούσαν σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εντυπωσιακό remake στην Unreal Engine 5
13 Ιανουαρίου 2024 11:47
Έτσι θα έμοιαζαν τα αρχαιοελληνικά God of War αν κυκλοφορούσαν σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει μια φήμη πως η αρχική God of War τριλογία που λάμβανε χώρα στην Αρχαία Ελλάδα θα επιστρέψει μέσα από remasters ή remakes. Το αν αυτή η πληροφορία ισχύει ή όχι μένει να το δούμε, αλλά το άκουσμά της και μόνο φαίνεται ότι ενέπνευσε τον YouTuber 'Teaserplay'.

Πρόκειται για έναν ψηφιακό καλλιτέχνη ο οποίος ευθύνεται για διάφορα viral concepts, δημιουργώντας τακτικά σκηνές από λατρεμένα παιχνίδια στην Unreal Engine 5. Τώρα, στο νεότερο βίντεό του, παρουσιάζει πως θα μπορούσαν να μοιάζουν τα αρχαιοελληνικά God of War αν κυκλοφορούσαν σήμερα, κάνοντας χρήσης της υπερσύγχρονης μηχανής γραφικών της Epic Games.

Παρόλου που το concept demo δημιουργήθηκε από μόλις ένα άτομο, το αποτέλεσμα καταφέρνει να εντυπωσιάσει, με τα περιβάλλοντα να είναι γεμάτα με λεπτομέρειες χάρη στη Nanite τεχνολογία της μηχανής γραφικών. Παράλληλα, το Lumen σύστημα φωτισμού δίνει μια ρεαλιστική υφή στο όλο οπτικό σύνολο. Μάλιστα, γίνεται χρήση και της ray tracing τεχνολογία για τις αντανακλάσεις, οι οποίες κλέβουν τις εντυπώσεις στα τελευταία πλάνα.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια περισσεύουν, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το πρώτο God of War έγινε διαθέσιμο το 2005 για το PlayStation 2 και ήταν ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ στην εν λόγω κονσόλα, με την Santa Monica να εκμεταλλεύεται κάθε σταγόνα ισχύος που είχε να προσφέρει.

Tags: