God of War Ragnarok: Valhalla - Μερικά tips για το πώς να σώσετε το progress σας

Για να μην χάσετε εντελώς την πρόοδό σας στη Valhalla
14 Δεκεμβρίου 2023 01:11
God of War Ragnarok: Valhalla - Μερικά tips για το πώς να σώσετε το progress σας

Το δωρεάν DLC του God of War: Ragnarok με τίτλο "Valhalla" κυκλοφορεί από την Τρίτη για όλους τους ήδη κατόχους του τίτλου και ήδη οι fans του Kratos έχουν βουτήξει στην rogue-like συνταγή του. 

Σαν κομμάτι της φρεσκαρισμένης αυτής φόρμουλάς του God of War με rogue-like στοιχεία είναι το να γίνεται επανεκκίνηση του "επιπέδου", μιας και όλη η υπόθεση της πρόκλησής του κρύβεται σε αυτό. Παρόλα αυτά στη διάρκειά του υπάρχει μια ιστορία που αφηγείται και προχωράει ενώ κερδίζεται και μόνιμα rewards. Για αυτόν τον λόγο όμως δεν υπάρχει και το κλασικό save για την πρόοδό του. 

Για να μην τυρρανιέστε τόσο -όσοι το επιθυμείτε- υπάρχουν μερικοί τρόποι για να σώσετε την πρόοδό σας στο God of War Ragnarok: Valhalla, είτε είστε εν μέσω ενός "run" είτε πριν ξεκινήσει το επόμενο. 

Πώς θα σώσετε το progress σας στο God of War Ragnarok: Valhalla

Δύο τρόποι υπάρχουν για να σώσετε την πρόοδο στο παιχνίδι και ο πρώτος είναι να σώζετε κατά την διάρκεια των runs. Συγκεκριμένα, όταν είστε μέσα σε ένα run μπορείτε να σώσετε την πρόοδό σας αν βρείτε ένα "Tablet of Endavour". Πρόκειται για μια χρυσή πλάκα που θα βρείτε σε μερικά δωμάτια όπου αγοράζετε και τα upgrades. Πατήστε το κουμπί "Τετραγώνο" για να αλληλεπιδράσετε και θα κάνετε "Suspend" το παιχνίδι, όπου αυτό θα σας βγάλει από την Valhalla και θα σας πάει πίσω στο κεντρικό μενού. Από εκεί μπορείτε να συνεχίσετε ακριβώς από το σημείο που το αφήσατε. 

Ο δεύτερος τρόπος είναι να σώζετε την πρόοδο του GoW Ragnarok: Valhalla πριν ξεκινήσετε το επόμενο run, δηλαδή ενδιάμεσα. Σε αυτή την περίπτωση όταν είστε στο Shore, δηλαδή στο μικρό hub του Valhalla να ξέρετε ότι εκεί η πρόοδό σας σώζετε αυτόματα. Μην ταραχτείτε αν εκεί το παιχνίδι σας προειδοποιήσει ότι "θα χάσετε την πρόοδο που δεν αποθηκεύσατε" σε περίπτωση που πατήσετε το "Quit", διότι φαίνεται ότι το παιχνίδι κάνει autosave κάθε φορά που φτάνετε εκεί ή αγοράζετε κάποιο upgrade. 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το God of War Ragnarök: Valhalla

Το God of War Ragnarök: Valhalla είναι ξεχωριστό από το βασικό παιχνίδι και δε θα χρειαστεί να έχετε ολοκληρώσει τον τίτλο για να το παίξετε. Ωστόσο, όπως λέει η Santa Monica -αλλά προτείνουμε και εμείς- καλό θα ήταν να τερματίσετε πρώτα το βασικό παιχνίδι, για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, καθώς το "Valhalla" είναι ο επίλογος της ιστορίας.