God of War: Γιατί αρνείται ο voice actor του Kratos να υποδυθεί και τον “νεαρό Kratos“;

Ο Christopher Judge έδωσε την εξήγηση σε νέα του συνέντευξη
29 Δεκεμβρίου 2023 16:16
God of War: Γιατί αρνείται ο voice actor του Kratos να υποδυθεί και τον “νεαρό Kratos“;

Ο Christopher Judge είναι πλέον γνωστούς στους περισσότερους gamers ως ο voice actor του Kratos στην μετά-2018 εποχή του God of War, αλλά στην προηγούμενη τριλογία παιχνιδιών ένας άλλος ηθοποιός δάνειζε τη φωνή του στον χαρακτήρα. Αυτός ήταν ο Terrence C. Carson του οποίου η φωνή ήταν σε όλα τα God of War παιχνίδια μέχρι και το "God of War: Ascension" του PS3. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Judge αποκάλυψε ότι του πρότειναν να υποδυθεί μια νεαρή βερσιόν του Kratos, αλλά την απέρριψε, δίνοντας μάλιστα και την εξήγηση από την δική του σκοπιά. 

Ακολουθούν SPOILERS για το God of War Ragnarok Valhalla DLC


Μιλώντας με τον YouTuber, AbdBay ο "νέος" voice actor του Kratos είπε ότι δεν πήγε να δει ξανά την ερμηνεία του Carson στα παλιά God of War από σεβασμό για την δουλειά του, καθώς το να τον αντέγραφε ή να προσπαθούσε να μοιάσει τη φωνή του στο reboot θα ήταν "ασέβεια", όπως δήλωσε. 

Αντίθετα επέλεξε να αφήσει τη δική του πινελιά στη φωνή του χαρακτήρα και σε περίπτωση που το Santa Monica Studio του πρότεινε να κάνει κάτι τέτοιο δε θα το δεχόταν. Πήγε ένα βήμα παραπέρα τις αποκαλύψεις του καθώς ανέφερε ότι "του πρότειναν κάτι τέτοιο όχι πολύ καιρό πριν". 

"Ήθελαν να ταιριάξω κάπως με τη φωνή του χαρακτήρα και είπα, "Αποκλείεται". Αγαπώ αυτόν τον τύπο. Αυτό θα ήταν μεγάλη προσβολή. Δεν μας γιορτάζουν γι' αυτό που εμείς, ως άτομα, προσφέρουμε στο υλικό. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς, ανεξάρτητα από το τι κάνεις. Απλά πιστεύω ότι είναι εγγενώς λάθος να προσπαθείς να επιτάξεις κάτι άλλο που κάποιος έχει ήδη καθιερώσει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Judge, ο οποίος δεν δέχθηκε φυσικά κάτι τέτοιο. 

Ωστόσο, μάλλον αναφέρεται σε μια από καλές στιγμές του "Valhalla" DLC όπου ο τωρινός Kratos συναντά μια ψευδαίσθηση του παλιού του εαυτού, ενός νεαρότερου Kratos να κάθεται πάνω σε έναν θρόνο, προς το φινάλε της πλοκής του, λειτουργώντας σαν ένα νοσταλγικό easter egg για τους fans.