God of War Ragnarök – Ετοιμαστείτε για το έπος με το επίσημο recap βίντεο

Το PlayStation σάς θυμίζει τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι
15 Αυγούστου 2022 16:46
God of War Ragnarök – Ετοιμαστείτε για το έπος με το επίσημο recap βίντεο

Συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του God of War Ragnarök, το PlayStation μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο σχετικό βίντεο με τίτλο Myths of Midgard.

Σε αυτό η ηθοποιός και content creator Felicia Day πιάνει ένα βιβλίο που περιλαμβάνει την ιστορία του God of War του 2018, την οποία και αφηγείται στους θεατές, με στόχο να φρεσκάρει τις μνήμες τους. Μάλιστα, στην αφήγηση τη βοηθά και ο εξυπνότερος άνθρωπος εν ζωή…ο Mimir!

Έτσι, σε περίπτωση που θέλετε να θυμηθείτε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο κεφάλαιο της περιπέτειας των Kratos και Atreus, πριν το επικό φινάλε του Ragnarök, και δεν έχετε τον χρόνο να παίξετε ξανά το παιχνίδι, το εν λόγω animated storybook βίντεο είναι για σας! Προφανώς, σε περίπτωση που θέλετε να βιώσετε την ιστορία του God of War (2018) από πρώτο χέρι, το βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνει spoilers για όλη την πλοκή.

Δείτε το επίσημο recap της ιστορίας του God of War:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ, ενώ για να δείτε το εντυπωσιακό άγαλμα από άμμο που έστησε η Sony στην Ταϊβάν για την προώθηση του project μπορείτε να πατήσετε εδώ.