Cyberpunk 2077: Άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα καθώς συνεχίζεται η αναβίωση

Η κοινότητα έχει αγκαλιάσει πλέον τον τίτλο
02 Οκτωβρίου 2022 12:14
Cyberpunk 2077: Άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα καθώς συνεχίζεται η αναβίωση

Η τεράστια αναβίωση του Cyberpunk 2077 συνεχίζεται και τώρα το παιχνίδι της CD Projekt κατάφερε ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μέσα στις τελευταίες εβδομάδες το παιχνίδι κατάφερε να φτάσει το ένα ορόσημο μετά το άλλο, καταγράφοντας καθημερινά πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες για μια ολόκληρη εβδομάδα, ξεπερνώντας το ρεκόρ όλων των εποχών του The Witcher 3: Wild Hunt, με 136,724 ταυτόχρονους παίκτες, μόνο στο Steam και φτάνοντας το ασύλληπτο ορόσημο των 20 εκατομμύρια πωλήσεων σε όλες τις πλατφόρμες.

Τώρα στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί και κάτι ακόμη. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά που δημοσίευσε η Valve, το Cyberpunk 2077 συγκαταλέγεται μέσα στα δέκα παιχνίδια που έπαιξαν περισσότερο όλοι οι κάτοχοι Steam Deck κονσολών μέσα στον Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, το action RPG κατέλαβε την τέταρτη θέση του εν λόγω chart, με τα Elden Ring, Stardew Valley και Vampire Survivors να είναι τα μοναδικά παιχνίδια στα οποία η κοινότητα «έγγραψε» περισσότερες ώρες.

Η εν λόγω δημοσίευση της Valve ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, ο τίτλος της CD Projekt κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μετά την πρεμιέρα του Cyberpunk: Edgerunners στο Netflix, το οποίο φαίνεται πως βοήθησε σημαντικά, με πολλούς να γνωρίζουν για πρώτη φορά το franchise με αυτόν τον τρόπο και άλλους να αποφασίζουν πως είναι η ώρα να επιστρέψουν.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι το Cyberpunk: Edgerunners, πρόκειται για ένα anime spin-off του παιχνιδιού της CD Projekt από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger. Είναι η ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ. Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.