Παίξτε για 5 ώρες το Cyberpunk 2077 στα PS5 και Xbox!

Θα μπορείτε να απολαύσετε τον τίτλο για 5 ώρες
28 Μαρτίου 2024 20:31
Παίξτε για 5 ώρες το Cyberpunk 2077 στα PS5 και Xbox!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, η CD Projekt Red ετοιμαζόταν να φέρει τη δοκιμαστική έκδοση του Cyberpunk 2077 για όσους θέλουν να πάρουν μια καλή γεύση από το παιχνίδι. Η στιγμή λοιπόν έφτασε και από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τις πρώτες ώρες του τίτλου, χωρίς κάποιο κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο πίσω από τα The Witcher δίνει την ευκαιρία στους παίκτες που δεν έχουν μπει ακόμα στον κόσμο του Cyberpunk 2077, να το παίξουν για 5 ολόκληρες ώρες. Το “demo” αυτό είναι μόνο για το PlayStation 5 και τις Xbox Series X|S κονσόλες και όχι για την έκδοση του PC, η οποία έκδοση παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε προσφορά (στο Steam) στα 29.99 ευρώ.

Η trial έκδοση του Cyberpunk 2077 ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου στις 09:00 ώρα Ελλάδος.

Κατεβάστε το Cyberpunk 2077 για το PlayStation πατώντας εδώ.

Παίξτε το παιχνίδι στο Xbox από εδώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν απαιτείται συνδρομή PS Plus ή Xbox Game Pass (ανάλογα την πλατφόρμα) για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι, ενώ όλη η πρόοδός σας θα μεταφερθεί εφόσον αποφασίσετε να αγοράσετε τον τίτλο. Τέλος, δεν δίνεται πρόσβαση στο Phantom Liberty expansion αλλά μόνο στο βασικό παιχνίδι με όλες τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις του 2.0 update.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.