Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας πως αυτά είναι γραφικά παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Cyberpunk 2077 με mods ρίχνει σαγόνια
08 Απριλίου 2024 18:11
Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας πως αυτά είναι γραφικά παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα viral έγινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X και στο YouTube ένα gameplay του Cyberpunk 2077 που σχεδόν περνιέται για πραγματικό βίντεο!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το βίντεο ξεπέρασε τις 6.4 εκατομμύρια προβολές στο X και τις 3.3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, χάρη στα τρομερά εντυπωσιακά γραφικά του. Όπως έσπευσαν να επισημάνουν πολλοί, πραγματικά ξεγελάει με το πόσο ρεαλιστικό είναι και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως το Cyberpunk είναι ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια εκεί έξω.

Το βίντεο βασίζεται στην νεότερη έκδοση 2.1 του παιχνιδιού, φυσικά με όλες τις ρυθμίσεις τερματισμένες και αρκετά mods. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείται path tracing για το σύστημα φωτισμού και τις αντανακλάσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ρεαλισμό. Παράλληλα, τα γραφικά έχουν ενισχυθεί περαιτέρω με το Nova LUT mod του theCyanideX για τα χρώματα, το Cyberpunk 2077 HD Reworked Project του HalkHogan για textures με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες και ένα Photorealistic Reshade που ετοίμασε ο δημιουργός του βίντεο ονόματι NextGen Dreams. Τέλος, στο παιχνίδι έχουν προστεθεί με mods και μερικά οχήματα που βασίζονται σε μοντέλα της πραγματικής ζωής.

Το παιχνίδι έτρεχε σε υπολογιστή με RTX 4090, χρησιμοποιώντας την DLSS 3.5 τεχνολογία της Nvidia για upscaling. Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε απλά να το απολαύσετε μέσα από τον player που ακολουθεί. Πραγματικά δε θα πιστεύετε στα μάτια σας πως αυτά είναι γραφικά παιχνιδιού!