Δεν έχετε δει ξανά έτσι το Cyberpunk 2077 στο PC με 8K ανάλυση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο mod που ρίχνει σαγόνια
21 Απριλίου 2024 17:51
Δεν έχετε δει ξανά έτσι το Cyberpunk 2077 στο PC με 8K ανάλυση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο βίντεο ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που παρουσιάζει για ακόμη μια φορά πόσο όμορφο δείχνει το Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red από μόνο του, αλλά και όταν δεχθεί διάφορα mods στο PC.

Το νέο βίντεο που ανέβηκε στο γνωστό YouTube κανάλι της Digital Dreams είναι σε 8K ανάλυση με το mod να ακούει στο όνομα “Ultra Plus Better Path Tracing mod”. Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση σε αυτό το mod  και προσθέτει νέες λειτουργίες που σίγουρα θα ξετρελάνουν τους PC enthousiasts.

Το ανανεωμένο Ultra Plus Better Path Tracing mod φέρνει διάφορες παραμετροποιήσεις από καλύτερους φωτισμούς και σκιάσεις που θέλουν να κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ρεαλιστικό, ενώ προσθέτει και την επιλογή για 20GB VRAM.

Όπως θα δείτε και εσείς από το βίντεο παρακάτω, με αυτό το mod, το Cyberpunk 2077 δείχνει πραγματικά εκπληκτικό, με την Night City και τα οχήματα να έχουν φανταστικούς φωτισμούς και όχι μόνο.

Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε PC PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One. Δείτε το εν λόγω mod εν δράσει μέσα από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω. Για καλύτερη ποιότητα εικόνες δείτε το σε 8K ανάλυση.