Cyberpunk 2077: Μόλις έφτασε νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων!

Λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του anime
28 Σεπτεμβρίου 2022 19:25
Cyberpunk 2077: Μόλις έφτασε νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων!

Το Cyberpunk 2077 έχει αφήσει πλέον στο παρελθόν το καταστροφικό του ντεμπούτο, το οποίο είχε συνοδευτεί από πάρα πολλά θέματα, με κορύφωση την αφαίρεση του τίτλου από το PlayStation Store και τις επιστροφές χρημάτων στους παίκτες. Συγκεκριμένα, ο τίτλος της CD Projekt κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μετά την πρεμιέρα του Cyberpunk: Edgerunners στο Netflix, το οποίο φαίνεται πως βοήθησε σημαντικά, με πολλούς να γνωρίζουν για πρώτη φορά το franchise με αυτόν τον τρόπο και άλλους να αποφασίζουν πως είναι η ώρα να επιστρέψουν.

Στο πλαίσιο αυτής της αναβίωσης, το παιχνίδι κατάφερε ένα σημαντικό ορόσημο, έχοντας καθημερινά πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ λίγο αργότερα έσπασε και το ρεκόρ όλων των εποχών του The Witcher 3: Wild Hunt, με 136,724 ταυτόχρονους παίκτες, μόνο στο Steam.

Συγχρόνως, το παιχνίδι είχε σκαρφαλώσει ψηλά και στα charts των πωλήσεων και τώρα η CD Projekt ανακοίνωσε ένα ακόμη εντυπωσιακό ρεκόρ. Και επίσημα, οι πωλήσεις του Cyberpunk 2077 έχουν ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια σε όλες τις πλατφόρμες, από τη στιγμή που το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2020.

Φυσικά, το πολωνικό στούντιο ευχαρίστησε τους παίκτες και έτσι παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σχετική του δημοσίευση.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι το Cyberpunk: Edgerunners, πρόκειται για ένα anime spin-off του παιχνιδιού της CD Projekt από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger. Είναι η ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ. Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς τονίζει:

Το Cyberpunk: Edgerunners αφηγείται μια αυτόνομη ιστορία 10 επεισοδίων για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος που όλοι έχουν εμμονή με την τεχνολογία και τις τροποποιήσεις του σώματός τους. Έχοντας τα πάντα να χάσει, επιλέγει να μείνει ζωντανός με το να γίνει edgerunner — δηλαδή παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως cyberpunk.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.