The Last of Us Part I: Δείτε το φοβερό easter egg του The Office (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάπου στον δυστοπικό κόσμο του TLOUS υπάρχουν τα γραφεία της Dunder Mifflin
12 Σεπτεμβρίου 2022 22:38
The Last of Us Part I: Δείτε το φοβερό easter egg του The Office (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μπορούσαν οι κόσμοι του The Last of Us και της κωμικής σειράς The Office να...βρίσκονται στο ίδιο σύμπαν; Είναι ένα ερώτημα που δε θα μάθουμε ποτέ, ωστόσο, η Naughty Dog θέλησε να τιμήσει με κάποιον τρόπο τη θρυλική sitcom σειρά κρύβοντας ένα easter egg εντός του The Last of Us Part I που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες. 

Συγκεκριμένα ένας παίκτης που εξερευνούσε τον κόσμο του βρέθηκε σε ένα γραφείο που του έμοιαζε αρκετά οικείο όπως λέει στο βίντεο. Μετά από λίγο αντιλήφθηκε πως πρόκειται για ένα tribute του The Office καθώς αυτά τα γραφεία αναπαριστούν το σετ/γραφείο όπου εκτυλίσσεται η σειρά.

Υπάρχει λοιπόν μια κανονική αναπαράσταση των γραφείων της Dunder Mifflin, όπως το γραφείο του Michael Scott (Steve Carrel), το γραφείο του Dwight Schrute (Rainn Wilson), αλλά και η ρεσεψιόν της Pam. 

Δείτε το Office easter egg: 

Τις εντυπώσεις μας από το The Last of Us Part I, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε πατώντας εδώ

Πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα πρώτα πλάνα από την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us του HBO

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το The Last of Us Part Ι έχει φτιαχτεί από το μηδέν, αφού στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να εκμεταλλευτεί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να εξαντλήσει όσο το δυνατόν τους πόρους που μπορεί να προσφέρει το PS5. Για να δείτε το συγκριτικό χαρακτήρων που είχε δημοσιευτεί παλιότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ, ενώ ένα ακόμη πρόσφατο συγκριτικό βίντεο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Το The Last of Us Part I κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τα PC, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη, πέρα από μια γενική δήλωση πως θα καταφθάσει «πολύ σύντομα».