Τα πρώτα πλάνα από τη σειρά του The Last of Us είναι επιτέλους εδώ!  

Μέσα από ένα νέο διαφημιστικό βίντεο του HBO Max

Τα πρώτα πλάνα από τη σειρά του The Last of Us είναι επιτέλους εδώ!

Το HBO Max δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα νέο διαφημιστικό βίντεο με όλες τις σειρές που έρχονται σύντομα και μελλοντικά στην πλατφόρμα του. Μεταξύ άλλων, το αμερικανικό δίκτυο έδωσε κάποια πλάνα από τα The Idol, Love and Death, Succession, The White Lotus, And Just Like That, Hacks, The White House Plumbers, Our Flag Means Death και άλλα, ενώ προς το τέλος του trailer είχε και μία έκπληξη.

Αυτή η έκπληξη δεν είναι άλλη από την πολυπόθητη τηλεοπτική σειρά The Last of Us, η οποία θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Πρόκειται για τα πρώτα «χειροπιαστά» πλάνα που βλέπουμε από το project, με επίκεντρο εδώ για άλλη μια φορά, τους χαρακτήρες των Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie αντίστοιχα.

Τα πρώτα πλάνα ξεκινούν από ένα χιονισμένο τοπίο με τους δύο χαρακτήρες, ενώ δόθηκαν και κάποιες σκηνές, στις οποίες βλέπουμε τον Joel με την κόρη του και όχι μόνο.

Πληροφορίες από την παραγωγή της σειράς:

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων. Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Γνωρίστε το cast του The Last of Us:

Όσον αφορά το cast, ο Pedro Pascal είναι ο Joel και η Bella Ramsey η Ellie, ενώ ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley, ενώ και πρόσωπα των βιντεοπαιχνιδιών θα συμμετέχουν. Συγκεκριμένα η Merle Dandridge θα υποδυθεί την Marlene, ο Jeffrey Pierce (voice actor του Tommy) θα συμμετέχει σε άγνωστο ρόλο και μαζί τους οι "Joel" και "Ellie" των παιχνιδιών, δηλαδή Troy Baker και Ashley Johnson σε επίσης άγνωστους ρόλους.

Πρόσφατα μάθαμε ότι τον Henry θα υποδυθεί ο Lamar Johnson (Showtime's Your Honor), ενώ τον μικρότερο αδερφό του, Sam, θα υποδυθεί ο Keivonn Woodard. O Graham Greene (American Gods, Dance with Wolves) και η Elaine Miles (Smoke Signals) θα είναι guest star ως Marlon και Florence, δύο νέοι χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν για το σόου.

Το The Last of Us του HBO Max δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το αμερικανικό δίκτυο το προορίζει για τις αρχές του 2023. Παρακολουθήστε το διαφημιστικό βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί. Τα πλάνα του The Last of Us ξεκινούν από το λεπτό 1:42.

Ροη ειδησεων