Το The Last of Us Part 1 θα έρθει στο PC «πολύ σύντομα» μετά την έκδοση του PS5

Αυτό μεταφέρει ο Jonathan Benainous της Naughty Dog
25 Ιουλίου 2022 16:08
Το The Last of Us Part 1 θα έρθει στο PC «πολύ σύντομα» μετά την έκδοση του PS5

Το The Last of Us Part I πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για το PlayStation 5, όμως, η Sony ετοιμάζεται να φέρει την περιπέτεια του Joel και της Ellie και στο PC. Παρ’ όλα αυτά, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ωστόσο, φαίνεται πως δε θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ, για να πάρετε στα χέρια σας την έκδοση του PC και αυτό γιατί ο artist της Naughty Dog, Jonathan Benainous απάντησε σε μία ερώτηση ενός fan και έδωσε ένα μικρό hint. Ο εν λόγω fan δήλωσε ότι είναι αρκετά ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία του παιχνιδιού για τους υπολογιστές και λίγη ώρα μετά, ο Benainous του απάντησε τα εξής:

Χαίρομαι που ακούω ότι έχεις hype για το παιχνίδι. Μπορεί η έκδοση του PC να έρθει λίγο αργότερα, αλλά θα είναι πολύ σύντομα μετά την κυκλοφορία του PS5.

Αυτό μπορεί να σημαίνει, λοιπόν, πως το The Last of Us Part I ίσως κυκλοφορήσει στο PC τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο ή ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβριο. Για οτιδήποτε νεότερο και μέχρι να το επιβεβαιώσει η ίδια η Sony καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τα πρόσφατα gameplay πλάνα, με την Naughty Dog να παρουσιάζει όλες τις βελτιώσεις της νέας έκδοσης.

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5.